Tietoa yksityisistä palveluista

​​​​(Päivitetty 7.5.2020)
​​​​​​​​​
Tältä sivulla on tietoa poikkeusoloon liittyvistä Eksoten ja yhteistyökumppanien sekä sosiaali- ja terveysalan yrittäjien palveluista Etelä-Karjalan alueella. ​

Perheet, ikäihmiset ja monisairaat tarvitsevat koronavirusaikana monenlaista apua ja tukea arjen helpottamiseksi sekä toimintakyvyn tueksi. Yli 70-vuotiaiden riskiryhmään kuuluvia on kehotettu pysymään kotona koronavirustartunnan välttämiseksi. Monelle ikäihmiselle tämä voi aiheuttaa haasteita arjessa selviytymisessä. 

Apua on tarjolla julkisen sektorin lisäksi myös suoraan yksityisiltä yrityksiltä ostettuna. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueella kuntien yrittäjät tuottavat erilaisia palveluita esimerkiksi kotisairaanhoidosta ja kotipalvelusta kauppa-apuun, piha-apuun ja siivoukseen.

Vallitsevassa koronatilanteessa tulee suosia etätoimintaa palveluissa ja rajoittamistoimenpiteiden jatkaminen on erittäin tärkeää. Jokainen voi ehkäistä virustartuntoja hyvällä käsi- ja yskimishygienialla, välttämällä fyysisiä ihmiskontakteja ja rajoittamalla liikkumistaan.​

 

 
  • ​Eksoten alueen yksityiset palveluntuottajat löytyvät yksityisetpalvelut.fi​-sivustolta. Jos olet oikeutettu palveluseteliin, palvelusetelituottajia voi hakea palse.eksote.fi​-sivustolta.  Tarvittaessa lisätietoja ja ohjeistusta voi arkipäivisin kysyä Eksoten ensineuvosta puh. 05 352 2370. 


Sivustoa päivitetään jatkuvasti.
​ Yrittäjät ja yhteisöt, jotka tarjoavat riskiryhmiä tässä tilanteessa suojaavia palveluja, voivat ottaa yhteyttä Reetta Touruseen: reetta.tourunen@eksote.fi tai puh. 040 651 3141.

​​Share