Hammaslääkäriliiton esimiespalkinto Eksoten apulaisylihammaslääkärille

Julkaistu: 25.11.2016 12:20
Päivitetty: 25.11.2016 12:21

Hammaslääkäriliitto on myöntänyt Hyvä hammaslääkäriesimies -kunniamaininnan Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) apulaisylihammaslääkäri Rauni Inkiselle. Kunniamaininta luovutettiin valtakunnallisilla Hammaslääkäripäivillä Helsingissä eilen 24. marraskuuta.

Apulaisylihammaslääkäri Rauni Inkinen on työskennellyt Eksotessa perustamisvuodesta 2010 alkaen. Tätä ennen hän toimi mm. Savitaipaleen kunnan vastaavana hammaslääkärinä. Hyvä hammaslääkäriesimies -ehdotuksen tekivät Rauni Inkisen alaiset ja laaja joukko muuta henkilöstöä. Perustelujen mukaan Inkinen suhtautuu myönteisesti muutoksiin ja osaa innostaa henkilöstöä suhtautumaan positiivisesti tulevaisuuteen.

Hammaslääkäriliiton mukaan ”Inkinen on työskennellyt hammaslääkäriesimiehenä sitoutuneesti alueella, jossa on kärsitty pitkään hammaslääkäri- ja suuhygienistipulasta. Johtaja- ja esimiesroolin menestyksellinen hoitaminen useissa toimipaikoissa, pitkien etäisyyksien alueella, on haastavaa ja on onnistunut tässä tehtävässä hyvin.”

Rauni Inkinen on 11 hammaslääkärin esimies kuuden kunnan alueella sijaitsevissa toimipisteissä. Yhteensä toimipisteissä työskentelee 33 suun terveydenhuollon ammattilaista.

Linkki Hammaslääkäriliiton tiedotteeseen​ Share