Imatran Lasten ja nuorten talo muuttaa Koskenlinkkiin

Julkaistu: 14.7.2017 8:50
Päivitetty: 3.8.2017 15:07
​​Eksote keskittää lasten ja nuorten psykososiaaliset palvelut Lasten ja nuorten taloon Koskenlinkkiin, missä toiminta alkaa perjantaina 28.7. Näin lasten ja nuorten asioissa saa kaikki psykososiaaliset palvelut samasta paikasta. Muutto ei aiheuta katkosta palveluihin. 

Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan lasten ja nuorten palveluita keskitetään 28.7. alkaen uusiin tiloihin Koskenlinkkiin osoitteeseen Heikinkatu 1, Imatra. Lasten ja nuorten talossa toimivat alkuarviointi, mielenterveys- ja päihdepalvelut, osa lasten ja nuorten kehityksellisistä palveluista, lastenvalvojat, nuorten oikeusedustaja sekä lastensuojelu. Palveluihin ei tule katkosta muuton vuoksi. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. 

Lasten ja nuorten taloon voi lapsi, nuori tai vanhempi ottaa suoraan yhteyttä joko soittamalla numeroon 05 352 2360 tai tulemalla paikan päälle arkisin klo 9–15. Mikäli tuen tarve huomataan vaikkapa neuvolassa, päivähoidossa, koulussa tai terveydenhoidossa, täyttää työntekijä yhdessä vanhemman kanssa yhteistyölomakkeen, jonka voi tulostaa Eksoten verkkosivuilta. Share