Työt Eksoten K-sairaalan työmaalla täydessä vauhdissa, sairaalan käyttöönotto edelleen touko-kesäkuun vaihteessa

Julkaistu: 15.12.2017 12:15
Päivitetty: 15.12.2017 12:17
​Eksote päätti 5.12. purkaa Eksoten ja HL-Rakentajat Oy:n välisen urakkasopimuksen Etelä-Karjalan keskussairaalan K-siiven rakentamisesta, koska rakennustyömaa ei ole valmistunut sopimuksen mukaisessa ajassa. Haltuunoton jälkeen työt rakennustyömaalla on saatu ripeästi käyntiin ja sopimukset lähes kaikkien aliurakoitsijoiden kanssa tehtyä. Sairaalan käyttöönotto on edelleen tavoitteena touko-kesäkuun vaihteessa ensi vuonna. 

K-sairaalan työmaalla työt ovat käynnistyneet rivakasti ja työntekijöiden määrä on tämän viikon aikana palautunut haltuunottoa edeltävälle tasolle. Työmaan kokonaisvahvuus tällä hetkellä on noin 130 työntekijää. Eksote on solminut sopimukset lähes kaikkien aliurakoitsijoiden kanssa. Aliurakoitsijoita työmaalla on ollut kaikkiaan noin 20 yrityksestä. 

Jatkossa työntekijöitä lisätään tarpeen vaatiessa siten, että rakennuksen valmistuminen ja käyttöönotto saataisiin toteutumaan suunnitellussa aikataulussa hankkeen tähän astisesta viivästymisestä huolimatta. Aikataulua kurotaan organisoimalla työt järkevästi. Tästä eteenpäin työt etenevät järjestelmällisesti osakohteittain. Sairaala on edelleen tarkoitus ottaa käyttöön touko-kesäkuun vaihteessa 2018. 
Share