OLET MEILLE TÄRKEÄ - asiakastyytyväisyyskysely palvelukokemuksestasi

Julkaistu: 9.9.2019 9:25
Päivitetty: 20.9.2019 12:52

Hei, sinä tärkeä, palveluitamme käyttävä asiakas.

Haluamme kuulla kokemuksestasi aikuisten psykososiaalisista palveluista (mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykososiaalinen kuntoutus sekä sosiaalipalvelut) ja pyydämme sinua vastaamaan asiakastyytyväisyyskyselyymme.

Vastaaminen tapahtuu internetissä ja vie aikaa noin 5 minuuttia. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaajan henkilötiedot ja yksittäisen henkilön antamat vastaukset eivät tule tunnistettavasti esiin missään kyselytutkimuksen vaiheessa. Tutkimuksen toteutukseen osallistuvilla henkilöillä on salassapitovelvollisuus, mikä koskee kaikkea kyselytutkimukseen liittyvää tietoa.

Tästä kyselyyn: https://tinyurl.com/asiakastyytyvaisyyskysely

Kysely on avoinna 9.9. – 30.9.2019. Mielipiteesi ja antamasi palaute ovat meille tärkeitä palveluidemme kehittämisessä. Kyselyn tulokset julkaistaan www.eksote.fi mielenterveys- ja päihteet verkkosivulla. Tuloksia käytetään Eksoten palveluiden kehittämisessä.

Voit halutessasi ottaa yhteyttä asioimasi yksikön henkilökuntaan tai asiakastyytyväisyyskyselyn nimettyyn yhteyshenkilöön.

Kiitos, kun kehität palveluita kanssamme!

Kyselyn yhteyshenkilöt:                                                                         
Kati Nirkko, kehittämisasiantuntija
aikuisten psykososiaaliset palvelut                                                      
e-mail: kati.nirkko@eksote.fi
p. 040 198 8964

Ursula Viro, vs. johtaja
aikuisten psykososiaaliset palvelut
e-mail: ursula.viro@eksote.fi  
p. 044 791 4601    Share