Eksoten PiiPaa-päivä Lappeenrannan Marianaukiolla 24.8.

Julkaistu: 14.8.2019 7:00
Päivitetty: 14.8.2019 8:01
​Eksoten PiiPaa-päivä Lappeenrannan Marianaukiolla 24.8. 

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) Akuutti tulosyksikkö järjestää koko perheen PiiPaa-päivän lauantaina 24.8. kello 10–15.30 Lappeenrannan keskustassa. Tapahtumapaikkana on Marianaukio.

Eksoten akuutin tulosyksikön järjestämä pelastusaiheinen PiiPaa-päivä on kaikille avoin ja maksuton lastentapahtuma, jossa voi tutustua eri viranomaisten toimintaan aivan lähietäisyydeltä.

Tapahtumassa on paikalla yhteispäivystyksen henkilökuntaa, Eksoten ambulansseja, Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen ja sopimuspalokuntien pelastusyksiköitä, Kuopion hätäkeskus ja Rajavartiolaitos. Yhteistyössä on mukana myös jalkapalloseura Kultsu FC.

− On tulossa hauska päivä lapsiperheille! Lappeenrannan Marianaukiolle pystytetään tapahtuman ajaksi myös paloautopomppulinna ja avataan nallepäivystys, jonne jokainen voi tuoda oman pehmonallensa ammattitaitoiseen hoitoon, kertoo palvelupäällikkö Jan-Erik Palviainen Eksotelta.

Pikku Kakkosestakin tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti esiintyvät tapahtumassa klo 11 ja 13. 

Tervetuloa tutustumaan viranomaisten toimintaan!

Seuraa Eksoten ensihoitoa myös sosiaalisessa mediassa. Infoa, valistusta ja tarinoita eteläkarjalaisesta ensihoidosta. Piipaa-päivä näkyy somessa aihetunnisteella #piipaa. Share