Eksoten yleisöluento 26.8. Miten lisätä toimintakykyä ja vireitä vuosia?

Julkaistu: 14.8.2019 10:00
Päivitetty: 14.8.2019 10:28
​Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) seuraava yleisöluentoilta on maanantaina 26.8. klo 18. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20, Lappeenranta). Illan aiheena on toimintakyvyn ja vireiden vuosien lisääminen kuntoutuksen avulla. Luennoitsijana on geriatrian emeritusprofessori Jaakko Valvanne.

Miten voidaan lisätä toimintakykyä ja vireitä vuosia? Millaisesta kuntoutuksesta ikäihminen saa parhaan avun? Muun muassa näitä kysymyksiä Kehruuhuoneella käsittelee vieraileva luennoitsija, geriatrian emeritusprofessori Jaakko Valvanne.

Jaakko Valvanne on tullut tunnetuksi vanhusten hoidon kehittäjänä, ikäihmisten itsemääräämisoikeuden puolestapuhuja​na ja geriatrisen kuntoutuksen asiantuntijana. Pari vuotta sitten hän kirjoitti Lotta Tuohinon kanssa suositun ikääntymisoppaan 60+ iloa elämään! Valvanne on vielä eläkkeellä ollessaankin käynyt eri puolilla maata kertomassa senioreille pitkän ja hyvän elämän eliksiireistä.

Tilaisuuden avaa Eksoten kehitysjohtaja Merja Tepponen. Mukana ovat myös kuntoutusjohtaja Markku Hupli ja hoivajohtaja Taina Jaako. Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Luentosaliin mahtuu noin 150 henkeä.

Tervetuloa!Share