Sähköinen ajanvaraus

Varaa aika netissä


Voit varata ajan Eksoten palveluihin myös netissä. Ajanvaraukseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. 

Ajanvaraukseen pääset tästä.​

Alla näet mihin kaikkiin palveluihin ajan voi netissä varata: 

Terveys- tai hyvinvointiaseman sairaanhoitajan ajanvaraus​

Tällä hetkellä voit varata ajan esimerkiksi pieniin toimenpiteisiin, kuten lääkeinjektioon, korvahuuhteluun tai ompeleen poistoon. Voit myös varata ajan päivystävälle hoitajalle alle 10-vuotiaan lapsesi sairaustapauksissa. Samalla saat tarvittaessa todistuksen työnantajallesi. Päivystävälle hoitajalle aika tulee varata lapsen nimelle.

Laboratorion ajanvaraus

Voit varata, siirtää ja perua laboratorioaikoja laboratorion näytteenottopisteisiin, lukuun ottamatta Malla-autoa. Ajan voi varata vain kun sinulle on tehty lähete laboratorioon terveydenhuollon ammattilaisen toimesta. Gynekologiseen näytteeseen, heliko-puhalluskokeeseen ja rasituskokeeseen aika on varattava puhelinajanvarauksen kautta.
Voit pyytää laboratoriotutkimuksen määrännyttä yksikköä julkaisemaan tulokset kommentoituna Eksoten asiointipalveluun.

Neuvolan ajanvaraus

Voit varata lapsellesi ajan alle kouluikäisen terveystarkastukseen. Lappeenrannan ja Joutsenon perhesuunnittelu- ja ehkäisyneuvoloiden terveydenhoitajalle voit varata ajan raskauden ehkäisyyn liittyvissä asioissa. Muut ajat, esimerkiksi lapsettomuusasiat, jälkitarkastukset ja lääkärikäynnit, tulee varata puhelimitse neuvolasta. Opiskelijoiden ehkäisyasiat hoidetaan Eksoten opiskeluterveydessä tai Ylioppilaiden terveydenhuoltosäästiössä. Ehkäisyyn liittymättömissä gynekologisissa vaivoissa ota yhteys omalle terveysasemalle tai työterveyshuoltoon.

Opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus 

Voit varata, siirtää ja perua ajan terveydenhoitajan vastaanotolle.

Mallu-auton sairaanhoitajan ajanvaraus

Voit varata, siirtää ja perua ajanvarauksia Mallu-auton sairaanhoitajan vastaanotolle. Laboratoriotutkimukset tulee varata laboratorioiden puhelinajanvarauksen kautta

Fysioterapeutin ajanvaraus

Voit varata ajan fysioterapiaan joko lähetteellä tai ilman lähetettä. Voit myös siirtää ja perua aiemmin varattuja aikoja. Nettiajanvaraus ei koske nuoria asiakkaita (0–17-vuotiaat), neurologista tai psykofyysistä fysioterapiaa eikä inkontinenssi- ja kämmenen alueen vaivoja.

Toimintaterapeutin ajanvaraus

Jos sinulla on lähete ja olet vähintään 18-vuotias, voit varata ajan toimintaterapeutin vastaanotolle. Voit myös siirtää ja perua aiemmin varattuja aikojasi. Ajanvarausvastaanottomme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla. Sähköinen ajanvaraus ei koske kotikuntoutuksen, lasten ja kehitysvammaisten toimintaterapiaa. 

Hammashoidon ajanvaraus

Voit varata ajan hampaan lohkeamisen tai paikan irtoamisen vuoksi sekä hammaskiven poistoa varten. Voit varata myös lapsellesi hammastarkastusajan, mikäli olet saanut asiasta kehotekirjeen.

Isoapu-palvelukeskuksen hoitajan ajanvaraus 65 vuotta täyttäneille 

Pidämme ennaltaehkäisevää, terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävää vastaanottoa. Voit varata, siirtää ja perua ajan mm. korvahuuhteluun, injektioihin, verenpaineen ja verensokerin mittaukseen. Isoavun ajanvarauksen kautta ei voi varata aikaa sairausvastaanotolle tai lääkärille.

​Kaikki ajanvaraukset 

Voit katsoa kaikkia ajanvarauksia .

​Jos tarvitset uuden ajan etkä onnistu sitä itse varaamaan, otathan yhteyttä puhelimitse yksikköön, johon haluat ajan varata. Toimipisteiden yhteystiedot täältä.