Yksityiset palveluntuottajat

​Mikäli olet aloittava yrittäjä tai suunnittelet sote-alan yrityksen perustamista, ole ensin yhteyksissä alueesi elinkeinoelämän asiantuntijoihin:

Imatran seudun kehitysyhtiö Kehy Oy
p.044 553 0021 Imatran Kehy Oy
Wirma Lappeenranta Oy, Pirjo Kuuluvainen p 040 573 3870
pirjo.kuuluvainen(at)lappeenranta.fi. Wirma Lappeenranta Oy
Lemi Lemin elinkeinotoimi
​Luumäki Luuumäen yritys-ja elinkeinopalvelut
Parikkala Parikkalan elinkeinotoimi
Savitaipale Savitaipale tukea yrittäjyyteen
Taipalsaari Yrittäjät Taipalsaari
Soten-alan yrittäjyyteen liittyvissä asioissa voit kääntyä Eksoten ohjaajien puoleen. Yhteystiedot alla.

​Sosiaali ja /tai terveydenhuollon palveluntuottajan täytyy kuulua palveluaan vastaavaan rekisteriin ennen kuin palvelua voi tuottaa arvolisäverottomana.

Yksityiset sosiaali- ja terveyspalvelut täydentävät julkisia palveluja. Lupaviranomaiset (Aluehallintovirasto ja Valvira) pitävät yhdessä yksityisten sosiaali-ja terveyspalvelujen tuottajien rekisteriä (Valveri). Eksote pitää yllä sosiaalipalveluna tuotettavan kotipalvelun tukipalvelu- ja palvelusetelituottajien rekisteriä, joiden tiedot on asiakas löytää Eksoten palveluhaku-sivustolta.

Ohjeet rekisteröitymiseen ja löytyvät sivulta /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/sote-palveluntuottajien-rekisteroityminen/. Ohjeet palvelusetelituottajaksi hakeutumiseen ja palvelusetelituottajana toimimiseen löytyvät sivulta Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen.

Arvonlisäverollista palvelua tuottavat yritykset voivat myös ilmoittautua Eksoten palveluhaku-sivustolle, jos palvelu tukee asiakkaan kotona asumista. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyy tästä /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/arvonlisaverollisten-palveluntuottajien-ilmoittautuminen/ 
Linkki Eksoten palveluhaku-sivusto.