Yksityiset palveluntuottajat

​​​​​

​Mikäli olet aloittava yrittäjä tai suunnittelet sote-alan yrityksen perustamista, ole ensin yhteyksissä alueesi elinkeinoelämän asiantuntijoihin:

Imatran Kehy Oy
Imatran seudun kehitysyhtiö Kehy Oy, Miia Ruohio p.044 553 0021
miia.ruohio(at)kehy.fi
Wirma Lappeenranta Oy
Wirma - Lappeenrannan kaupunki​, Pirjo Kuuluvainen p 040 573 3870
pirjo.kuuluvainen(at)lappeenranta.fi
Lemi Lemin elinkeinotoimi
​Luumäki Luumäen yritys-ja elinkeinopalvelut​​
Parikkala Parikkalan elinkeinotoimi
Savitaipale Savitaipale tukea yrittäjyyteen
Taipalsaari Yrittäjät Taipalsaari

Liittyen Sote-alaan ja Eksoten kanssa tehtävään yhteistyöhön voit kääntyä Eksoten ohjaajien puoleen.
Yhteystiedot alla.

​Sosiaali- ja /tai terveydenhuollon palveluntuottajan täytyy kuulua palveluaan vastaavaan rekisteriin ennen kuin palvelua voi tuottaa arvolisäverottomana.

Yksityiset sosiaali- ja terveyspalvelut täydentävät julkisia palveluja. Lupaviranomaiset (Aluehallintovirasto ja Valvira) pitävät yhdessä yksityisten sosiaali-ja terveyspalvelujen tuottajien rekisteriä (Valveri). Eksote pitää yllä sosiaalipalveluna tuotettavan kotipalvelun tukipalvelu- ja palvelusetelituottajien rekisteriä, joiden tiedot on asiakas löytää Eksoten palveluhaku-sivustolta.

Ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät sivulta /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/sote-palveluntuottajien-rekisteröityminen/. Ohjeet palvelusetelituottajaksi hakeutumiseen ja palvelusetelituottajana toimimiseen löytyvät sivulta Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen.

Arvonlisäverollista palvelua tuottavat yritykset voivat myös ilmoittautua Eksoten palveluhaku-sivustolle (yksityisetpalvelut.fi) jos palvelu tukee asiakkaan kotona asumista. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyy tästä /eksote/yksityiset-palveluntuottajat/arvonlisäverollisten-palveluntuottajien-ilmoittautuminen/ 

Tietoa  muulla tavalla järjestetyistä hankinnoista löytyy Eksoten hankinnat- sivulta. Linkki: /eksote/hallinto-ja-paatoksenteko/hankinnat/Share