Ajanvaraus ja sähköinen asiointi

 

 Yhteystiedot

 
 • Hammashoidon keskitetty ajanvaraus
  Puh. 05 352 7059

  Keskitetty ajanvaraus palvelee
  ma-to klo 8–16
  pe klo 8-15.

  Varatun ajan voi tarkistaa
  osoitteessa www.hyvis.fi
  Ajanvaraus -> Kaikki ajanvaraukset.


 

 Maksuton takaisinsoittopalvelu

 
Takaisinsoittopalvelu vähentää jonottamista. Puhelinpalvelumme ruuhkautuessa sinut ohjataan takaisinsoittopalveluun, jonka vuoksi sinun tulee rauhassa odottaa lopettamatta puhelua ja kuunnella nauhalla annettuja ohjeita.

Puhelinvastaajassa sinua pyydetään valitsemaan numero 1, jos haluat jättää takaisinsoittopyynnön. Puhelinjärjestelmämme tallentaa numerosi automaattisesti. Salainen numero ei tallennu puhelinjärjestelmäämme.

Voit jättää vain yhden soittopyynnön kerrallaan. Takaisinsoittopalvelu päättyy 2 tuntia ennen ajanvarauksen sulkeutumista.

Ajanvaraus ja sähköinen asiointi

Keskitetty ajanvaraus

 

Ajanvarauksemme palvelee Eksoten suun terveydenhuollon potilaita arkisin, ks. yhteystiedot sivun oikeassa reunassa. Eksoten ajanvarauspuhelimiin soittaminen ja jonottaminen maksullista. Hinta riippuu soittajan puhelinliittymästä. Matkapuhelimesta maksu on keskimäärin 7–10 snt/min.
 
Hoitoajan peruminen on tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä puh. 05 352 7059.
  

Kiireellisen ja kiireettömän hoidon puhelut


Kiireellistä hoitoa vaativia potilaita (turvotus, kova kipu, tapaturma) pyydämme soittamaan keskitettyyn ajanvaraukseen aamuisin klo 8–10, niin saamme järjestettyä ajan toimenpiteelle samalle päivälle.
 
Ei-kiireellistä aikaa, kuten suun terveystarkastusaikaa, tarvitsevia potilaita pyydämme soittamaan klo 10 jälkeen.
 
Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Päivystys.
  

Sähköinen asiointi

 
Voit varata ajan hampaan lohkeamisen tai paikan irtoamisen vuoksi Eksoten sähköisen asioinnin kautta netissä. Palveluun  kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
 
Voit varata ajan myös 1-, 3- ja 5-vuotiaalle lapsellesi, joka on saanut kehotuksen varata aika suun terveystarkastukseen ja valita lapsellesi sopivan tarkastusajan, vastaanottajan sekä hammashoitolan.
 
Voit myös tarkistaa ja muuttaa jo varattua aikaa netissä. Valitse palvelussa Ajanvaraus > Kaikki ajanvaraukset.
 
Netissä asiointi edellyttää sähköisen asioinnin sopimusta, joka tehdään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
 
Voidakseen asioida alle 12-vuotiaan lapsen puolesta huoltajan on tehtävä puolesta-asioinnin sitoumus. Tehty sitoumus on kaikissa Eksoten sähköisissä palveluissa. Sitoumuksen voit tehdä asiointipalveluihin kirjautumisen jälkeen. Huomioithan, että ajan voi varata n. 1-2 arkipäivän kuluttua sitoumuksen tekemisestä.