Suun terveydenhuolto

 

 Yhteystiedot

 
 • Hammashoidon keskitetty ajanvaraus
  Puh. 05 352 7059

  Keskitetty ajanvaraus palvelee
  ma-to klo 8–16
  pe klo 8-15.

  Varatun ajan voi tarkistaa
  osoitteessa www.hyvis.fi
  Ajanvaraus -> Kaikki ajanvaraukset.


 

 Maksuton takaisinsoittopalvelu

 

​Takaisinsoittopalvelu vähentää jonottamista. Puhelinpalvelumme ruuhkautuessa sinut ohjataan takaisinsoittopalveluun, jonka vuoksi sinun tulee rauhassa odottaa lopettamatta puhelua ja kuunnella nauhalla annettuja ohjeita.

 
Puhelinvastaajassa sinua pyydetään valitsemaan numero 1, jos haluat jättää takaisinsoittopyynnön. Puhelinjärjestelmämme tallentaa numerosi automaattisesti. Salainen numero ei tallennu puhelinjärjestelmäämme.

 
Voit jättää vain yhden soittopyynnön kerrallaan. Takaisinsoittopalvelu päättyy 2 tuntia ennen ajanvarauksen sulkeutumista.

Suun terveydenhuolto


 
Suun terveydenhuollossa keskitymme perushammashoitoon sekä asiakkaiden neuvontaan suun terveyden ylläpitämiseksi.
 
Suun terveydenhuollon palveluihin kuuluvat tarkastukset ja tutkimukset, sairauksien hoito sekä yksilöllinen ehkäisevä hoito ja neuvonta. Suuhygienistit ja hammashoitajat tekevät lasten ja nuorten suun terveystarkastuksia sekä huolehtivat ehkäisevästä suun terveydenhuollosta. Hammaslääkärit tekevät taudinmääritykseen perustuvat hoitosuunnitelmat ja huolehtivat suusairauksien hoidosta. Tehtäviimme kuuluu myös väestön suun terveyden edistäminen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. 
 
Julkisiin suun terveydenhuollon palveluihin ovat oikeutettuja kaiken ikäiset. Hoidosta peritään lakisääteiset asiakasmaksut.
 
Hoitoon pääsyn ratkaisee ensisijaisesti hoidon tarve. Siksi ajanvarauksen yhteydessä on syytä tuoda esille syy hoitoon hakeutumiseen. Hoito tapahtuu ajanvarausvastaanotoilla.
 
Kiireellistä hoitoa varten toimii arkisin ja viikonloppuisin  hammaslääkäripäivystys.