Ystävä-tukihenkilötoiminta

​Ystävä-tukihenkilösivujen tavoitteena on hyödyntää internetiä sosiaalisten kontaktien lisäämiseen ja myönteisen kanssakäymisen edistämiseen eri väestöryhmien ja kulttuurien välillä.

Ystävät -sivulta löytyy tietoja maahanmuuttajista, jotka haluavat tutustua suomalaiseen henkilöön tai toiseen maahanmuuttajaan tai sitten tietoja suomalaisista, jotka haluavat tutustua   maahanmuuttajaan.Mikäli haluat tutustua ystäväsivulla olevaan henkilöön, ota yhteys yhteyshenkilöön.
 
Mikäli  haluat, että sinun tietosi ilmoitetaan ystäväsivulla(haluat ystävän/tutustua), ota yhteys johonkin järjestöön/organisaatioon/yhteyshenkilöön. Keskusteltuaan kanssasi yhteyshenkilö ilmoittaa tietosi tälle ystäväsivulle.Tiedot niistä järjestöistä/organisaatioista, joiden kanssa yhteistyöstä  ystävätietojen ilmoittamisessa on jo sovittu ja niiden yhteyshenkilöt löytyvät täältä.
 
Ystävätietoja sivustolle voivat ilmoittaa järjestöt ja organisaatiot lomakkeella, joka löytyy täältä. Lomakkeen täyttäjä edustaa aina järjestöä/tahoa. Mikäli järjestö/organisaatio haluaa tulla mukaan ilmoittamaan näitä tietoja, asiasta sovitaan aina ensin maahanmuuttopalvelujen kanssa. 
 

Haluatko ystävän esite, suomi     Haluatko ystävän esite,  englanti
Haluatko ystävän esite,  venäjä     Haluatko ystävän esite, kiina
Haluatko ystävän esite,  turkki       Haluatko ystävän esite, arabia
Haluatko ystävän esite, kurdi         Haluatko ystävän esite,  thai