Päiväaikainen toiminta

​​Ikäihmisten päivätoiminta

Päivätoiminnan tarkoituksena on tukea ikääntyneiden kotona asumista ja omaishoitajien jaksamista. Toiminnalla tuetaan kotona asuvien ikääntyneiden itsenäistä psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä ,edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä sosiaalista kanssakäymistä. Päivätoiminta on toimintakykyä tukevaa ja asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kunnioittavaa. 

Voit hakea päivätoimintaan hakemuksella, johon linkki alla.  Päivätoimintamaksu on 5-6 h 20 € ja 4 h 15 € käyntikerta. Maksu sisältää lounaan, päiväkahvin ja kuntouttavan toiminnan. Päivätoimintamaksu ei kerrytä asiakasmaksukattoa. Tarvittaessa päivätoiminnan henkilöstö järjestää asiakkaalle kuljetuksen päivätoimintaan ja kotiin, josta laskutamme kuljetusmaksun (meno-paluu) paikallisliikenteen alimman taksan mukaisesti. Kuljetusmaksu ei kerrytä asiakasmaksukattoa. Yksi omaishoidon lakisääteinen vapaa vastaa kahta päivätoimintapäivää (omavastuu 11,40 €/kaksi päivätoimintapäivää).

Ikäihmisten kuntouttava päivätoiminta esite.pdf

Päivätoiminnan myöntämisperusteet

Hakemus ikäihmisten kuntouttavaan päivätoimintaan

​Ikäihmisten päivätoiminnan yksiköiden yhteystiedot

Mielenterveyspalvelujen päivätoiminta ja työtoiminta


Linkki mielenterveys- ja päihdepalvelujen päiväaikaisen toiminnan sivuille 

Vammaispalvelujen päivä- ja työtoiminta sekä tuettu työ


​​Linkki vammaispalvelujen päiväaikaiseen toimintaan

Avoin päiväaikainen toiminta kuntalaisille

Järjestämme eri ikäisille päiväaikaista toimintaa eri yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu tarkemmin, tervetuloa!

Arjen olohuone on kaikenikäisten kohtaamispaikka kulttuurin äärellä Parikkalassa ja Saaressa. Järjestämme Socomin ja Parikkalan kunnan kanssa maksuttomia tapahtumia kädentaitoihin ja tarinoihin liittyen. Linkki esitteeseen:

Arjen olohuone juliste 2017.pdf

Senioreiden musiikkituokio tarjoaa mukavaa yhteismusisointia ja -keskustelua kotona asuville ikäihmisille Lappeenrannan musiikkiopistolla. Jos haluat saattajan, saat maksutta Piristäjän mukaasi. Piristäjät tavoitat puhelimitse numerosta 044 366 4145.

Ilmoittautumiset musiikkituokioon: Tiina Lallo, p. 040 139 0376
Lisätietoja toiminnasta: Jonna Pekkarinen, p. 040 765 5277

Linkki esitteeseen:

Senioreiden musiikkituokio, esite 2017.pdfShare