Työelämäpalvelut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Työelämäpalvelujen tärkein tehtävä on auttaa sinua työllistymään. Eksoten työelämäpalveluissa sinulla on vaihtoehtona tulla joko Työvoiman palvelukeskuksen (TYP) tai Sosiaalisen työllistämisen ja verkostoyhteistyön (SOTY) asiakkaaksi.​

Linkki TYP:n sivulle​ 
Linkki SOTY​:n sivulle 

Etelä-Karjalan alueella teemme tiivistä yhteisty​ötä useiden toimijoiden kanssa, joiden avulla löydämme sinulle sopivan väylän työllistymiseen, ammattitaidon kartuttamiseen tai kuntoutukseen. 

Kuntouttavan työtoiminnan palveluseteli otetaan käyttöön 1.9.2017 alkaen

Palveluseteli voi olla vaihtoehto kuntouttavan työtoiminnan palvelun hankkimiseen silloin, kun olet valmistautumassa koulutukseen tai työhön. Sinulle voidaan suunnitelman teon yhteydessä tilanteesi ja palvelutarpeidesi mukaisesti myöntää sähköinen, henkilökohtainen palveluseteli Etelä-Karjalan työvoiman palvelukeskuksessa (TYP). Palveluseteli on saamasi viranomaispäätös. Mikäli asia kiinnostaa, ota yhteyttä vastuuvirkailijaasi Typissä.

Kuntouttavan työtoiminnan palvelusetelin tuottajaksi hakeutumisesta löytyy ohjeet Yksityisille palveluntuottajille suunnatulta sivulta. 

Hyödyllisiä linkkejä:


​​​