Ajankohtaista

​​Palaute Eksoten kuljetuspalveluista
Sosiaali- ja vammaispalvelulain (SHL/VPL) mukaisten kuljetusten välityspalvelutuottaja on Taksi Helsinki Oy. Välitettäviä kuljetuksia ovat muun muassa vammaisten ja ikääntyneiden kuljetuspalvelumatkat, säännölliset kuljetukset Eksoten palveluihin, kuten päivätoimintaan, sekä kiireettömät asiakaskuljetukset terveydenhuollon yksiköiden välillä.

Palautetta kuljetuspalvelujen järjestämisestä ja palvelujen toimivuudesta toivotaan ensi sijassa suoraan palautejärjestelmään, jolloin Taksi Helsinki ja Eksote saavat yksilöidyn tiedon tilanteesta. Palaute kuljetuspalvelusta 

Palautetta voi antaa myös numeroon 0300 472 405.​

Vapaa-ajantoimintaa Ilta-Pumpussa​​

Ilta-Pumppu on vammaispalvelujen järjestämää avoimien ovien toimintaa
tiistai-iltaisin klo 17–19 Toimintakeskus Pumpun tiloissa, Savonkatu 2, Lappeenranta. ​Tervetuloa mukaan! 
Ilta-Pumpun ohje​lma, marr​askuu -19.pdf

Salibandya kehitysvammaisille aikuisille Joutsenossa

​​​​​Joutsenon koulukeskuksen​ liikuntasalissa (Penttiläntie 4) ​alkoi 18.9. salibandy kehitysvammaisille aikuisille​. Vuoro on keskiviikkoisin klo 16–17 ja ohjaajina toimivat Tapani Toikka ja Noora Hoskonen. Osallistuminen on ilmaista. 

Varaa mukaan sisäliikuntaan sopivat kengät. Voit ottaa oman mailan mukaan, mutta mailan saat myös lainaksi. Kolhujen varalta s​inulla on hyvä olla tapaturmavakuutus. Salibandytoiminnan järjestäjiä ovat Kehitysvammaliiton ja Eksoten vammaispalvelujen Porukoissa -hanke sekä Lappeenrannan erityisliikunta. Joukkue toimii Joutsenon Kullervo ry:n alaisena. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

​​Vammaispa​​lveluista voit nyt varata sähköisesti 

  • ohjauksen ja neuvonnan puhelinajan
  • ajan palvelutarpeen arviointiin 

Linkki Eksoten sosiaalipalvelujen sähköisiin palveluihin​​​

​Vammaispalvelut Facebookissa​​​

Meillä on omat Facebook-sivut, joilta voit seurata, mitä vammaispalvelujen arjessa tapahtuu! 
Linkki Faceb​​ook-sivullemme 



Share