Fysioterapia

​​​Fysioterapian etävastaanottopalvelun kokeilu videovälitteisesti

Uudessa palvelussa asiakas voi saada arvion fysioterapian tarpeesta tai oireesi mukaisesti ensiohjeita. Voit myös tarkistaa jatkokuntoutusohjeita esimerkiksi kipsin poiston tai leikkauksen jälkeen.

Etävastaanotto tapahtuu videoneuvottelun välityksellä. Sitä varten asiakas tarvitsee internet-yhteyden sekä tietokoneen, jossa on mikrofoni, kaiutin ja web-kamera.

Ajan etävastaanotolle asiakas varaa Eksoten sähköisestä asiointipalvelusta (www.eksote.fi). Hän saa viimeistään kaksi päivää ennen vastaanottoaikaa sähköisen asiointipalvelun viesteihin testi- ja videolinkin.

Vastaanottoaika on enintään 20 minuuttia ja sen hinta on 11,40 €.​​

​​​​​​​​​​​​Mitä fysioterapia on ?​​

Fysioterapia on terveyttäsi ja toimintakykyäsi edistävää ja oireitasi helpottavaa ohjausta, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa ja apuvälinepalvelua. Se perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon.

Arvioimme  terveyttäsi, liikkumistasi ja toimintakykyäsi sekä arkeasi rajoittavia oireita ja tekijöitä. Fysioterapian tavoitteena on hyvinvointisi, elämänlaatusi ja toimintakykysi tukeminen ja edistäminen osana moniammatillista kuntoutusta, jota toteutamme yksilöllisesti tai ryhmässä omien tavoitteittesi pohjalta.

Toteutamme fysioterapiaa sairaaloissa, terveys- ja hyvinvointiasemilla ja tarvittaessa tietyin kriteerein kotikäynteinä

Fysioterapian maksut 

  • kertakäynti 11,40 €
  • ryhmäterapia 34,20​ €/ jakso
  • alle 18 v ohjaus- ja neuvontakäynnit sekä hoitosarjat ovat maksuttomia​.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Linkki fysioterapian t​oimipisteiden sivulle​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Share