Fysioterapia

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Mitä fysioterapia on ?​

Fysioterapia on terveyttäsi ja toimintakykyäsi edistävää kuntoutusta ja oireitasi helpottavaa ohjausta, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa ja apuvälinepalvelua. Se perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tutkittuun tietoon.

Me fysioterapeutit arvioimme  terveyttäsi, liikkumistasi ja toimintakykyäsi sekä arkeasi rajoittavia oireita ja tekijöitä. Yhdessä sinun kanssasi etsimme keinot ja sovimme tavoitteet hyvinvointisi, elämänlaatusi sekä toimintakykysi tukemiseen ja edistämiseen. Keinoja harjoittelemme yksilöllisesti kanssasi tai ryhmässä muiden kanssa.

Fysioterapiapalveluja saa terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä sairaaloissa. ​

​Fysioterapian maksut 


  • kertakäynti 11,40 €
  • ryhmäterapia 34,20​ €/ jakso
  • alle 18 v ohjaus- ja neuvontakäynnit sekä hoitosarjat ovat maksuttomia​.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Linkki fysioterapian t​oimipisteiden sivulle​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hei eläkeläinen! 

Kiinnostaako sinua kuntosaliharjoittelu ja vahvempi keho? Ilmoittaudu mukaan Voimaa eläkepäiviin –kuntosaliryhmään, jossa saat vinkkejä ja käytännön harjoittelua järkevään lihasvoimaharjoitteluun. Katso alla olevasta tiedostosta lisätietoja ja ilmoittautumisohje! 

Voimaa eläkepäiviin-kuntosaliryhmä.pdf

Huom ! Ilmottautuminen 9.4.2019 mennessä. Lue tarkemmin liitteessä oleva ohjelma, missä myös ​ilmottautumisohjeet !​Share