Hammashoito

​Palvelemme arkisin puhelimitse kaikkia Eksoten suun terveydenhuollon asiakkaita. Kiireettömiä, esimerkiksi suun terveystarkastuaikaa varaavia asiakkaita pyydämme soittamaan hammashoidon ​keskitettyyn ajanvaraukseen aina klo 10 jälkeen.

Kiireell​isen hoidon tarve

​​Arkipäivisin kiireellistä hoitoa vaativia potilaita (turvotus, kova kipu, tapaturma) pyydämme soittamaan hammashoidon keskitettyyn ajanvaraukseen aamuisin klo 8–10, jotta saamme järjestettyä hoitoajan samalle päivälle.

Iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä soita ensin Etelä-Karjalan ​keskussairaalan päivystyspoliklinikalle. Hammaslääk​äripäivystys toimii Etelä-Karjalan keskussairaalassa (Valto Käkelän katu 1, 2. krs).
Linkki hammaslääkäripäivystyksen sivulle 

​Ajan peruminen ja tarkastaminen

Hoitoajan peruminen on tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä puhelimitse ajanvarauksen aukioloaikana. Eksoten sähköisessä asiointipalvelussa hoitoaikaa ei voi perua kokonaan, mutta sen voi siirtää viimeistään edellisenä päivänä. Tätä myöhäisemmistä peruutuksista veloitamme 50,80 € kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä.

 
Huom! Kirurgisia-, proteettisia-, purenta kiskoon liittyviä hoitoaikoja sekä suu kerralla kuntoon mallin aikoja ei voi perua Eksoten asiointipalvelussa.

Unohtuneen ajanvarauksen voit tarkastaa ​Eksoten asiointipalvelussa, kohdasta Ajanvaraus.

​Eksoten asiointipalvelu 

Voit varata ajan netissä ​Eksoten asiointipalvelussa hammaslääkäreille ja suuhygienisteille. Nyt v​oit varata myös "Suu kerralla kuntoon" -ajan Eksoten asiointipalvelussa.
Linkki Eksoten asiointipalveluun​.​

​​Maksuton takaisinsoittopalvelu

Linkki lue lisää takaisinsoittopalvelusta ja ohjeet käyttöön

Jätä so​ittopyyntö netissä​

Linkki soittopyyntö​ neti​ssä​ ​​

​​​​​​​Hammashoitolat​​

Linkki Eksoten hammashoitoloiden sivulle  

Suu kerralla kuntoon: Uusi palvelumalli  

Linkki palvelumallin tiedotteeseen  

I love suu

Olemme mukana Hammaslääkäriliiton I love suu -kampanjassa. Kampan​jan sivuilta löydät mm. omahoito-ohjeita.
Linkki I love suu -sivustolle​ 

I love suu -kampanja
 

Eksoten ajanvarauspuhelimiin soittaminen ja jonottaminen on maksullista. Hinta riippuu soittajan​​ puhelinliittymästä. Matkapuhelimesta maksu on keskimäärin 7–10 snt/min.Share