Hammashoito

​​

​​​​Keskitetty ajanvaraus

Ajanvarauksemme palvelee kaikkia Eksoten suun terveydenhuollon asiakkaita arkisin keskitetyn ajanvarauksen kautta. Eksoten ajanvarauspuhelimiin soittaminen ja jonottaminen on maksullista. Hinta riippuu soittajan​​ puhelinliittymästä. Matkapuhelimesta maksu on keskimäärin 7–10 snt/min.
 
Hoitoajan peruminen on tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä puhelimitse ajanvarauksen aukioloaikana. Sähköisen asiointipalvelun kautta hoitoaikaa ei voi perua kokonaan, mutta sen voi siirtää viimeistään edellisenä päivänä. Tätä myöhäisemmistä peruutuksista veloitamme 50,80 € kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä.
 
Huom! Kirurgisia-, proteettisia-, purenta kiskoon liittyviä hoitoaikoja sekä suu kerralla kuntoon mallin aikoja ei voi perua Eksoten asiointipalvelun kautta internetissä.

 

​​Maksuton takaisinsoittopalvelu

Linkki lue lisää takaisinsoittopalvelusta ja ohjeet käyttöön

Soittopyyntö netissä​

Linkki soittopyyntö​ neti​ssä​ ​​

Kiireell​isen ja kiireettömän hoidon puhelut

​​Kiireellistä hoitoa vaativia potilaita (turvotus, kova kipu, tapaturma) pyydämme soittamaan keskitettyyn ajanvaraukseen aamuisin klo 8–10, niin saamme järjestettyä ajan toimenpiteelle samalle päivälle.
Linkki hammaslääkäripäivystyksen sivulle 
 
Ei-kiireellistä aikaa, kuten suun terveystarkastusaikaa, tarvitsevia potilaita pyydämme soittamaan klo 10 jälkeen. Unohtuneen ajanvarauksen voit tarkastaa ​Eksoten sähköisen asioinnin kautta, kohdasta Ajanvaraus.
 

Eksoten asiointipalvelu ​

 

​​​​​​​Hammashoitolat​​

Linkki Eksoten hammashoitoloiden sivulle  

Suu kerralla kuntoon: Uusi palvelumalli  

Linkki palvelumallin tiedotteeseen  

I love suu

Olemme mukana Hammaslääkäriliiton I love suu -kampanjassa. Kampan​jan sivuilta löydät mm. omahoito-ohjeita.
Linkki I love suu -sivustolle​ 

I love suu -kampanja
 Share