Palveluohjaus ja neuvonta

​​​​​​​​​​​​​

​Hyvinvointi- ja terveysasemien palveluneuvonta

​Hyvinvointi - ja terveysaseman palveluohjaajan vastaanotolle voit tulla ilman ajanvarausta tai voit halutessasi varata ajan palveluohjaajan puhelinnumerosta.

Palveluohjaaja neuvoo ja auttaa esim. toimeentulo-, arjenhallinta- ja hyvinvointiasioissa sekä erilaisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Palveluohjaajat auttavat myös erilaisten etuuksien hakemisessa.

Palveluohjaaja EI varaa aikoja lääkärille/hoitajalle, eikä anna laboratoriotuloksia asiakkaalle. Ajanvaraukseen, resepteihin, laboratoriotuloksiin ja hoidon tarpeen arviointiin liittyvissä asioissa olethan yhteydessä terveysaseman ajanvaraukseen.​

Linkki hyvinvointiasemien sivuille 

Lappeenrannan ​ja Imatran Iso apu -palvelukeskukset


Iso apu -palvelukeskukset kokoavat yhteen Eksoten vanhus- ja vammaispalveluiden palveluneuvonnan ja -ohjauksen. ​Palvelukeskukset tehostavat vanhus- ja vammaispalveluiden välistä yhteistyötä ja helpottaa asiointia. Toimimme ns. matalan kynnyksen periaatteella koko Eksoten alueella, jolloin asiakas saa tarkoituksenmukaista palveluohjausta ja -neuvontaa sekä palvelutarpeen arviointia ja jatko-ohjauksen yhdestä paikasta. Autamme myös erilaisten etuuksien hakemisessa.

Palveluohjaajat on helppo tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla, asioimalla paikan päällä tai ajanvarauksella. Iso apu -palvel​ukeskuksen palveluohjaajan tavoitat myös Eksoten sähköisen asiointipalvelun (Hyvis.fi-sivuston) kautta.

Linkki Iso avun yhteystietoihin

Lappeenrannan toimipisteessä on hoitajan ja fysioterapeutin vastaanotot ajanvarauksella.

Linkki hoitajavastaanoton sivulle 
Linkki ikäihmisten fysioterapeutin vastaanoton sivulle 

​Ravitsemusneuvonta ja -terapia


Linkki ravitsemusneuvonnan sivulle 
Linkki ravitsemusterapian sivulle 

Yksityiset palveluntuottajat 


Eksoten hyväksymiltä yksityisiltä palveluntuottajilta voit ostaa sairaanhoito- ja hoivapalveluja sekä kotihoidon tukipalveluja,​ kuten ateria- ja vaatehuolto, kylvetys-, siivous-, kuljetus-, saattaja- sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluita, joita voit tarvita suoriutuaksesi päivittäisestä arjesta. Tietoa Eksoten hyväksymien yksitysten palveluntuottajien palveluista ja hinnoista löytyy tästä.Linkki Yksityiset Palvelut- palveluhaku.

Ikääntyvien palveluoppaat 2018

​​Imatra-Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti.pdf

Ikäihmisten palveluopas Lappeenranta.pdf

Ikäihmisten palveluopas Lemi-Luumäki-Savitaipale.pdf 

Muu ohjaus ja neuvonta


Eksotessa on useita palveluja, joita voi käyttää ilman ajanvarausta. 

Linkki sivulle Ohjaus ja neuvonta ilman ajan​varausta Share