Leiko - Leikkaukseen kotoa

​​​​Linkki Leikon yhteystiedot sivulle

 

Toimimme leikkaus- ja tutkimuspotilaiden vastaanottavana yksikkönä. Tullessasi leikkaukseen tai muuhun tutkimukseen leikkaus- tai tutkimuspäivän aamuna, saavut Leiko-yksikköön vuodeosaston sijaan.            

Saapumi​​nen​​

Leiko sijaitsee sairaalan E-osassa, 0-kerroksessa (K-kerros). Käynti kanttiinin vastapäätä portaikkoa tai hissiä käyttäen. 
 
Ennen poliklinikalle tuloa ilmoittaudu sairaalan A-aulassa automaatilla. Ilmoittautumiseen saat tarvittaessa henkilökohtaista opastusta.
 
Saapuminen osastolle riippuu leikkausajastasi. Tuloaikasi ilmoitetaan tekstiviestillä tai Sinulle soitetaan tuloa edeltävänä arkipäivänä klo 13-16. 
 
Leikkauksen yleiset esivalmistelut hoidetaan kotona erillisen ohjeen mukaan. Toivomme, että jätät korut ja muut arvoesineet kotiin. Rahaa sairaalassa tarvitset vain mahdollisiin kanttiiniostoksiin. Omaiset voivat tuoda sinulle tarvittaessa lisää tavaroita osastolle.
 
Matkapuhelimen käyttö on sallittua vuodeosastoilla. Oman puhelimen akkulaturi kannattaa ottaa mukaan.​

 

Hoito​

Toimimme leikkaus- ja tutkimuspotilaiden vastaanottoyksikkönä. Teemme myös leikkausta edeltäviä haastatteluja ja tutkimuksia toimenpiteisiin tuleville potilaille. Nämä haastattelut ja tutkimukset teemme yleensä noin viikkoa ennen toimenpidettä.
 
Leikkaussalista sinut siirretään heräämöön ja sieltä vuodeosastolle hoidettavaksi. Pieni osa potilaista palaa toimenpiteen jälkeen takaisin Leikoon menemättä ollenkaan vuodeosastolle.
 
 

Yhteydenotto    

Voit tarvittaessa jättää soittopyynnön puhelinpalveluun ja mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viipymättä.​ Jätä soittopyyntö netissä​

Voit myös jättää yksikköömme yhteydenottopyynnön sähköisen asiointipalvelun kautta. Jätä yhteydenottopyyntö netissä.

Etsitkö näitä?    Share