Ruokakurssit

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​Kaikille avoimet ruokakurssit​


​​​Järjestämme ravitsemusterapian opetuskeittiössä monipuolisia kaikille avoimia ruokakursseja, joiden teemoina voivat olla esimerkiksi kasvisten käyttö, painonhallinta tai sydänystävällinen ruoanvalmistus.​​​


Erityisruokavaliokurssit


Järjestämme kursseja mm. keliaakikoille, ärtyvän suolen oireyhtymää sairastaville sekä sydän- ja munuaispotilaille.


​​​Tilattavat ruokakurssit ja luennot 

 
Voit tilata esimerkiksi työyhteisöllesi tai harrastusryhmällesi ehkäisevään ravitsemusneuvontaan ja erityisruokavalioihin liittyviä ruokakursseja ja luentoja.

Aiheena voi olla esimerkiksi
  • ​painonhallinta
  • sydänystävällinen ruoanvalmistus
  • ikääntyneen monipuolinen ruokavalio
  • keliaakikon ruoanvalmistus ja leivonta​



Nyt voit ilmoittautua seuraaville kursseille:


Tulossa:

Kevätkauden 2020 kaikille avoimia kursseja

  • Hyvää talven kasviksista -ruokakurssi ti 14.1.
  • Kokkaillaan monipuolisia välipaloja -ruokakurssi ti 28.1.
  • Talven lämpimät salaatit -ruokakurssi 4.2.
  • Vartissa valmista -ruokakurssi ti 18.2.
  • Leivotaan kevyemmin -ruokakurssi ti 10.3.
  • Keitoilla kylläisyyttä kepeästi -ruokakurssi ti 24.3.
  • Värikkäät ja mehevät uuniruoat ja vokit -ruokakurssi ti 7.4.
  • Ihanat ruokaisat salaatit -ruokakurssi ti 28.4.
Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan marraskuun 2019 aikana.



Anna palautetta


Ruokakursseista, ravitsemusterapeutin hyvinvointitietoiskuista tai ​​ravitsemusterapian tapahtumista voit antaa palautetta osoitteessa bit.ly/ravitsemusterapiapalaute​.​



Share