Vaativa kuntoutus K7

​​​​Saapuminen


 
Osastomme sijaitsee Etelä-Karjalan keskussairaalan K-siivessä 7. kerroksessa.

 

Kuntoutus ja palvelut


 
Osasto K7 on 34-paikkainen vaativan kuntoutuksen osasto. Uusimmalla kuntoutusteknologialla varustetut valoisat tilat ovat ajanmukaiset ja monipuoliset. 

 
Osastolla työskentelee kolme vaativaan kuntoutukseen erikoistunutta moniammatillista tiimiä. Tärkeimmät kuntoutujaryhmät ovat erilaisista neurologisista sairauksista toipuvat, lonkkamurtumapotilaat​​, amputaatiokuntoutujat, monivammakuntoutujat ja muista vammoista kuntoutuvat iäkkäät.

 
Tavoitteena on palauttaa ja lisätä kuntoutujien toimintakykyä, tukea itsenäistä selviytymistä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä valmennamme ja tuemme kuntoutujia palaamaan toimintakykyisinä omaan elinympäristöön. Kuntoutusjakson tavoitteena on kotiutuminen omaan kotiin. 

 

Omaisuus ja puhelin


 
Osastolla vastaat itse omista tavaroistasi. Jokaisella kuntoutujalla on mahdollisuus lukollisen kaapin käyttöön. Suosittelemme oman matkapuhelimen käyttöä osastolla. 

 

Vierailut


 
Osastollamme ei ole varsinaisia vierailuaikoja. Käytäthän osastolle tullessasi ja poistuessasi käsien desinfiointiin​ tarkoitettua käsihuuhdetta. Pyydämme välttämään voimakkaita hajusteita vieraillessasi osastolla. Osastollemme ei voi tuoda kukkia.

 

Palaute


 
Kehitämme toimintaamme mm. asiakas- ja omaispalautteiden avulla. Lähetä palautetta netissä


Share