Juurakkokadun palvelukodit


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Toiminta​​​​​​​​​​

 

Juurakkokadun palvelukoti on 59-paikkainen ympärivuorokautisen tehostetun ​​palveluasumisen yksikkö.  Palvelukoti muodostuu kahdesta talosta, Kaarlesta ja Huldasta. Tavoitteenamme on tukea ja edistää asukkaan omaa toimintakykyä ja yksilöllisiä voimavaroja sekä ylläpitää aktiivista arkea ja elämänlaadun säilymistä.

Hoiva ja huolenpito on asukaslähtöistä ja osallistuvaa. Henkilökuntamme kannustaa, aktivoi, ohjaa ja avustaa asukasta arjen toiminnoissa hänen voimavarojensa mukaisesti. Huomioimme omaiset ja läheiset asukkaan hoidon tukena ja voimavarana. Palvelukodin arkea rytmittää viikko-ohjelma, joka koostuu henkilökunnan järjestämästä toiminnasta sekä  vierailijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestetyistä tilaisuuksista ja tapahtumista.​

 
Palvelukodissamme jokaisella asukkaalla on nimettynä oma vastuuhoitaja, joka vastaa asukkaan kuntoutumissuunnitelman laatimisesta, toteutumisesta ja arvioinnista. Lisäksi vastuuhoitaja huolehtii talon ulkopuolisten toimintojen sujuvuudesta sekä yhteydenpidosta omaisiin. Omalääkäri käy palvelukodissa pääsääntöisesti kerran viikossa.

 

Viikottain toistuvat tapahtumat 2017

 
  • Maanantai: Hemmotteluhetki klo 10.30
  • Tiistai: Sairaalapastori aamupäivisin (heinäkuun lomalla)
  • Keskiviikko: Muistiryhmä klo 13.30
  • Torstai: Hemmotteluhetki klo 10.30
  • Perjantai: Fyysistä toimintakykyä ylläpitävä ryhmä klo 13.30
  • Sunnuntai: Kahvilapäivä klo 14

 

Lisäksi ulkoilua, pelejä, lukemista, muistelua, leivontaa jne.​