Kanervakoti

​​​​​Toiminta


Kanervakoti on Etelä-Karjassa Lemillä sijaitseva Lemin Vanhustentuki ry:n omistama pienryhmäkoti. Lemin kotihoito tuottaa Kanervakotiin palvelut. Aamu- ja iltavuorossa yksikössä työskentelee lähihoitaja, yöaikaan kotihoidon yöhoitaja käy tarpeen mukaan. Arkisin virka-aikaan hoitajilla on mahdollisuus konsultoida kotihoidon sairaanhoitajaa sekä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin E-kks koordinaattoria. Teemme yhteistyötä kotihoidon fysioterapeutin sekä lääkärin kanssa. Kotihoidon lääkäri käy Kanervakodissa tarpeen mukaan.

Asukaspaikkoja on 7, jokaisella asukkaalla on yksilöllisesti omilla tavaroilla sisustettu oma huone. Asukas käyttää omia vaatteitaan. Huoneesta asukas maksaa vuokraa Lemin vanhustentuki ry:lle ja sen lisäksi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirille kaikista palvelusuunnitelman mukaisista maksuista.

Kanervakodissa toteutamme kuntouttavaa työotetta tukemalla asukkaan omaa toimintakykyä ja yksilöllisiä voimavaroja. Hoito on vastuuhoitaja-mallin mukaista, jokaisella asukkaalla on oma nimetty omahoitaja, joka vastaa asukkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä asukkaan, omaisten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Asukkaalla on mahdollisuus asua Kanervakodissa elämänsä loppuvaiheessa. 
Share