Käskynkkä

​​​​​​​​​​Järjestämme asumisyksiköiden ja vanhainkotien asukkaille ja omaisille kyselyn, jonka tarkoituksena on saada palautetta yksiköiden toiminnasta. Vastausten perusteella pyrimme kehittämään toimintaamme. Asukkailla on mahdollisuus vastata kyselyyn toimipisteessä terveydenhuoltoalan opiskelijoiden haastattelemana. Omaiset ja läheiset voitte vastata kyselyyn oheisen linkin kautta (linkki kyselyyn). Vastausaika kyselyyn on 18.12.2017 asti. Kiitos vastauksestasi.​​


​​​Toiminta


Vanhainkodissa kannustamme ja avustamme asukkaita toimimaan itsenäisesti esim. pukeutumisessa, syömisessä ja liikkumisessa. Osastolla on käytössä kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden toimintamallit. Kuntoutumisen suunnittelun aloitamme heti osastolle saapumisen jälkeen ja nimeämme jokaiselle vastuuhoitajan. 

Toimintamalleissa on tärkeää yhteistyö hoitohenkilökunnan ja omaisten välillä. Toivomme, että yksi omaisista toimii yhteyshenkilönä asukkaan asioiden hoidossa.

Viriketoiminnan ja ulkoilun järjestämisessä teemme yhteistyötä eri järjestöjen kanssa. Seurakunnan työntekijät pitävät vanhainkodissa hartaustilaisuuksia. 
 
Käskynkässä ei ole vierailuaikoja, mutta toivomme vierailujen ajoittuvan päiväsaikaan.

Parikkalan Käskynkän vanhainkoti ei vastaa potilaiden henkilökohtaisista tavaroista.

Otamme mielellämme vastaan palautetta. Palautteen voitte antaa suoraan henkilökunnalle tai jättää osaston aulassa olevaan palautelaatikkoon.

Tapahtumat 2017​


​​​Arjen olohuone klo 12.30–13.30: ke 20.12.

​ke 20.12. Joulujuhla talon väelle ja omaisille ruokasalissa klo 13.00.
Marjaana Tykkyläinen ja Tatjaana Korpelainen esittävät näytelmän Tuomaan joulu,
yhteislaulua, kahvitarjoilu.

ti 9.1.2018 Vanhat virret ruokasalissa klo 12.30, Erkki Lemetyinen