Penttiläntien palvelukoti

 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Toiminta


Penttiläntien palvelukoti on Joutsenossa sijaitseva tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja vuorohoitoa tarjoava yksikkö, jossa toimintaa on kolmessa eri kerroksessa. Tehostettua palveluasumista ja vuorohoitoa on toisen kerroksen Poppelissa ja kolmannen kerroksen Villiviinissä. Kanervikko, ensimmäisessä kerroksessa,  on palveluasumisen yksikkö.
 
Tavoitteenamme on tukea ja vahvistaa asukkaan hyvinvointia ja jäljellä olevaa toimintakykyä yksilöllisesti ja asukaslähtöisesti. Tarjoamme asukkaiden toiveiden mukaista aktiivista arkea tukevaa toimintaa. Palvelukodissamme käy vierailijoita, jotka järjestävät erilaista ajanvietettä asukkaille.
 
Palvelukodissamme jokaisella asukkaalla on nimettynä oma vastuuhoitaja, joka suunnittelee asukkaan hoitoa yhdessä asukkaan, hänen läheisten ja omaisten sekä muun palvelukodin henkilökunnan kanssa. Vastuuhoitaja vastaa myös asukkaan kuntoutumis- ja hoitosuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta, seurannasta ja arvioinnista yhdessä asukkaan ja hänen läheisten ja omaisten kanssa.
 
Toivomme, että asukkaan omaiset ja läheiset osallistuvat ja tukevat aktiivisesti asukkaan joka päiväistä elämää palvelukodissa. Omaiset ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita kaikkeen palvelukodissa järjestettyyn yhteiseen toimintaan.

Asukkaat ja vuorohoidossa olevat kuntoutujat käyttävät palvelukodissa omia vaatteitaan. Nimikoidut vaatteet pestään palvelukodissa. Asukkaat voivat sisustaa asuntonsa haluamallaan tavalla.
 
Vuorohoidossa olevat kuntoutujat käyttävät mahdollisuuksien mukaan omia apuväleitään ja tuovat vuorohoitojaksolle mukana omat lääkkeet.
 
Lääkäri käy palvelukodissa kerran viikossa. Hoitajien lisäksi asukkaan kuntoutuksen tukena työskentelee fysioterapeutti, joka käy palvelukodissa kerran viikossa. Vanhustenhuollon ohjaaja on tavattavissa palvelukodissa tarvittaessa.


Ajankohtaista

Jaana Ahl aloitti vs toimintayksikön esimiehenä 14.5.2018

 

Tapahtumat

 

Omaisten iltapäivässä 14.4.18 olleesta diasarjasta mahdollisuus kysyä ja keskustella henkilökunnan kanssa. Diasarja löytyy myöskin kerroksien ilmoitustaululta

Toukokuu

 

to. 24.5       klo 13.00 5 - luokkalaiset esiintyy Kanervikossa

                   klo 13.30 Yhteislaulua Kanervikossa

pe. 25.5      klo 13.15 Yhteinen ulkoilu iltapäivä

su. 27.5     Iltapäiväkahvit henkilökunnan kanssa

 

ma. 28.5     Pihatöitä

ti. 29.5         klo 13.15 Tiistain toivotut

ke. 30.5      klo 10.00 Leivontaa Kanervikossa

                  klo 13.30 Yhteiset iltapäiväkahvit Kanervikossa

to. 31.5       Markkinat Joutsenon torilla

 

Kesäkuu

pe. 1.6         klo 13.15 Yhteinen ulkoilu iltapäivä

su. 3.6          Iltapäiväkahvit henkilökunnan kanssa

 

ti. 5.6            klo 17.30 Palvelukodin 6- vuotisjuhlat

 

                    

 Share