Sammonkoti

​​ 

Tapahtumat Sammonkodissa

 

Toiminta


Sammonkodin toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää asukkaiden toimintakykyä ja yksilöllisiä voimavaroja sekä ylläpitää mielekästä, aktiivista arkea ja elämänlaadun säilymistä.
 
Asukkaan hoito toteutetaan toimintakykyä tukevalla työotteella siten, että asukkaan omaa jäljellä olevaa toimintakykyä ylläpidetään ja ohjataan toiminnoissa, joista asukas pystyy vielä itsenäisesti selviytymään. Huomioimme omaiset ja läheiset asukkaan hoidon ja kuntoutuksen tukena ja voimavarana.
 
Lääkäri käy säännöllisesti kerran viikossa perjantaisin. Vanhustenhuollon ohjaaja on tavattavissa tiistaisin ja torstaisin.
 
Jokaiselle asukkaalle nimetään vastuuhoitaja, joka huolehtii asukkaan toimintakyvyn arviointiin liittyvistä asioista ja suunnittelee asukkaan hoitoa yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.

 

Huomioimme vuodenajat, kalenteri- ja kirkkovuoden juhlat vakioviikko-ohjelmaamme täydentämässä.

Arjessa asukkaat pääsevät osallistumaan koti- ja pihatöihin omien voimavarojensa mukaan. Kesäisin ulkoilemme päivittäin sään salliessa.

Toivotamme tervetulleeksi myös omaiset seuraaviin tapahtumiin.

 

Sammonkoti osasto 1

Helmikuu 2019

11.2. Musiikkituokio klo 10 

12.2. Aivojumppa klo 10

13.2. Ravintolapäivä klo 12
14.2. Ystävänpäiväjuhla klo13.30
15.2. Taidepiiri klo 10
16.2. Lauantaisauna ja hemmottelut
17.2. Jumalanpalvelus tv/radio klo 10 
          Ulkoilu klo 13.15

Sammonkoti osasto 2​​​​​  

Ulkoilemme päivittäin sään salliessa. ​

Muistelemme menneitä, musiikkia kuunnellen ja jumppailemme. Välillä nautimme hemmotteluista tai tuoreista leivonnaisista jotka olemme yhdessä paistaneet. Osaamme myös rauhoittua elokuvan ääreen tai jumalanpalvelusta kuunnellen.

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!Share