Keuhko- ja syöpäsairauksien osasto F1

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Saapuminen

Osastomme sijaitsee sairaalan F-siivessä 1. kerroksessa.
Pääasiassa potilaat tulevat osastollemme päivystyksen kautta. Osa potilasta tulee osastolle ajanvarauksella.​

Hoito ja palvelut

Osastolla tutkitaan ja hoidetaan erilaisia keuhko ja syöpäsairauksia. Hematologiset syöpätaudit hoidetaan osastolla A9.​​ Hoitoon osallistuvat erikoislääkärit, erikoistuvat lääkärit, sairaanhoitajat, perus- ja lähihoitajat. Tarvittaessa hyödynnämme fysioterapeutin, sosiaalihoitajan ja kotiutushoitajan ammattitaitoa.

Keskussairaala on opetussairaala, joten osastollamme on myös lääketieteen ja sairaanhoidon opiskelijoita. Hoidossa pidämme tärkeänä potilaan omatoimisuuden tukemista ja omaa vastuuta kuntoutumisesta.

Hengityshoitaja

Osastollamme toimii hengityshoitaja. Jos käytössäsi on hengitystukilaite tai happihoito toivomme yhteydenottoa hengityshoitajaan laitteisiin liittyvissä ongelmissa. Hengitystukilaitteisiin tai happihoitoon liittyviä tarvikkeita pyritään antamaan mukaan aina seuraavaan kontrollikäyntiin asti. Tarvikkeita saa lisää hengityshoitajalta puhelimella asiasta sopien.

Omaisuus ja puhelin

Osastolla vastaat itse omista tavaroistasi. Jokaisella potilaalla on mahdollisuus lukollisen kaapin käyttöön. Suosittelemme oman matkapuhelimen käyttöä osastolla. ​​

Vierailut

Vierailuaika on vapaa. Käytäthän osastolle tullessasi ja poistuessasi käsien desinfiointiin tarkoitettua käsihuuhdetta.​ ​Pyydämme välttämään voimakkaita hajusteita tullessasi osastolle. Kukkia ei saa tuoda osastollemme.


Palaute​

Kehitämme toimintaamme mm. saatujen potilaspalautteiden avulla. Voit antaa palautetta suoraan henkilökunnalle tai osastolla olevaan palautelaatikkoon.
Share