Iso apu -palvelukeskukset

​​​Ikäihmisen hyvinvointi

Etelä-Karjalan alueella voit tehdä ilmoituksen apua tarvitsevasta ikäihmisestä Eksoten iso apu -palvelukeskuksen ensineuvoon puh. 05 352 2370 tai isoapu.palvelukeskus@eksote.fi (virka-aikana 9-15). Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimella. Kiireettömissä tilanteissa ilmoituksen voi tehdä seuraavana arkipäivänä puhelimella tai sähköpostilla.

Asiakaspalvelu-chat on ​avoinna arkisin klo 12-15.

​​​​​Iso apu -palvelukeskuksissa annetaan palveluohjausta sosiaali- ja terveyspalvelujen tarpeessa oleville ikäihmisille ja vammaisille henkilöille, heidän omaisilleen tai muille läheisille henkilöille sekä ammattilaisille. Palveluohjaus on yksilöllistä, henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa sekä​ hyvinvoinnin tukemista koko Eksoten alueella. ​​Iso apu -palvelukeskukset tehostavat vanhusten- ja vammaispalveluiden välistä yhteistyötä ja helpottavat asiointia.

 Imatran toimipisteen palvelut

Lappeenrannan toimipisteen​ palvelut

Lappeenrannan​ toimipisteen sisäpihalla on asiakkaille 3 parkkipaikkaa, joista yksi on invapaikka. Sisäpihalle on käynti Perillistenkadun puolelta. ​

Ajankohtaisia tapahtumia

Iso apu -palvelukeskuksen tapahtumia on koottu Eksoten tapahtumakalenteriin.
Linkki tapahtumakalenteriin

Kausi-influenssarokotukset

Linkki Eksoten rokotussivulle​ ​


Anna meille palautetta​

SotepalautePääset antamaan palveluistamme palautetta sähköisesti klikkaamalla oheista "Antamalla palautetta voit vaikuttaa" -kuvaa.

Huomioithan, että sähköpostissa tietosuoja ei ole riittävä salassa pidettävän tiedon välittämiseksi. Lähetä salassa pidettävät tiedot kirjeitse tai anna palautteesi puhelimitse tai suoraan yksikön esimiehelle​. Salassa pidettäviä tietoja ei tule lähettää sähköisellä palautelomakkeella tai sähköpostilla.Share