Työpajat

​​

Työpaja Parkki


Parkin työpajalla voit osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tai avotyöhön ma ja pe klo 8–12 ja ti–to klo 8–16. Parkissa toimii puupaja, käsityöpaja ja logistiikkapaja.

  • ​Puupajan tehtävät sisältävät huonekalujen entisöintiä ja pintakäsittelyä, uustuotantoa sekä lasien ja peilien koristehiontaa.
  • Käsityöpajan tehtäviin kuuluu tekstiilien kierrätys, verhoilu, pienimuotoinen tilaus- ja korjausompelu, käsityöt, askartelu sekä siivous Parkin sisäisenä toimintana.
  • Logistiikkapajan työ on luonteeltaan hyvin liikkuvaa ja työtä tehdään eri kohteissa Lappeenrannassa ja ympäröivissä kunnissa. Työtoiminta sisältää kuljetus- ja varastointipalvelua, rakennus- ja saneeraustöitä Eksoten kohteissa ja yksityisellä sektorilla (esim. vanhuksille ja vajaakuntoisille) sekä piha- ja ulkoalueiden kunnossapitoa.  


Työpaja Joutseno​


Joutsenon työpajalla voit osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tai avotyöhön ma ja pe klo 8–12 ja ti–to klo 8–16. Joutsenon Työpajalla toimii puupaja, metallipaja ja iskuryhmä.

  • Puupajan töihin sisältyy huonekalujen korjaus, entisöinti ja pintakäsittely, pienimuotoinen uustuotanto sekä korjausrakentaminen. 
  • Metallipajan toimintaan sisältyy asiakastöinä pienimuotoiset hitsaustyöt ja korjaukset sekä pajan oman kaluston kunnostus ja ylläpito.
  • ​Iskuryhmän tehtäviin kuuluu Eksoten ja Lappeenrannan kaupungin muuttotyöt ja sisäiset kuljetukset, avustavat muutot harkinnan mukaan sekä piha- ja ulkoalueiden kunnossapitoa sosiaalisin perustein.