Parikkalan hyvinvointikeskus

Asumismuotoon ja asumisturvallisuuteen liittyvä kysely yli 60-vuotiaille Parikkalan alueella asuville​


Parikkalan kunta ja Eksote kartoittavat yhteistyössä ikääntyvien ja ikääntyneiden parikkalalaisten ajatuksia ja toiveita asumisesta siinä ikävaiheessa, jolloin arjessa tarvitaan apua ja tukea. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään kunnan asuntopolitiikassa ja Eksoten palvelujen suunnittelussa. 

​​​​​​Kun ​otat yhteyttä ​hyvinvointikeskukseen, arvioidaan tarvitsemasi hoito ja sen kiireellisyys. Jos käytössäsi on sairaanhoitopalvelut sisältävä työterveyshuolto, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne.
 ​​

Hyvinvointikeskuksen mu​ut palvelut ja yhteystiedot: ​


 
​​Tarvittaessa sinut ohjataan muiden terveysasemien tai yksiköiden palveluihin, kuten jalkojenhoitajallemuistihoitajalle tai kotitalous- ja ravitsemusneuvontaan​​.  

​Tutustu Malluun!    

 

Hoidon saatavuus


 
Päivitetty tieto hoido​n saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme.

 
​Yhteydenottopyyntö 

 
Voit jättää henkilökohtaisen yhteydenoton hyvinvointikeskukseen. Turvallinen viestinvälitys edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.

 

Tiesitkö, että voit varata ajan hyvinvointikeskuksen hoitajalle netissä? 

 
Ajan voi varata esimerkiksi pieniin toimenpiteisiin, kuten lääkeinjektioon, korvahuuhteluun tai ompeleen poistoon. Ajanvaraus edellyttää kirjautumista E​ksoten sähköiseen asiointiin.

Varaa aika netissä

​​​​​​​