Ruokolahden hyvinvointiasema

​​​​​​Kausi-influenssarokotukset 

Linkki Eksoten roko​tussivulle 

​​​​​​​​​​​​​Hoitajan ja lää​k​ärin​ vastaanotto


Hyvinvointiasemalla lääkäripalveluja on tarjolla maanantaista perjantaihin. Sairaanhoitajan vastaanotot toimivat hyvinvointiaseman aukioloaikoina.

 
Varaa aika hoitajalle tai lääkärille:

​Hoidon saatavuus​

Päivitetty tieto hoidon saatavuudesta terveys- ja hyvinvointiasemilla sekä hammashoitoloissa on koottu nettisivuillemme.

 

Reseptin uusiminen ja lääkehoito


​​Yh​teydenottopyyntö 
Voit jättää henkilökohtaisen yhteydenoton hyvinvointiasemalle. Turvallinen viestinvälitys edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.
​​ 

Tiesitkö, että voit varata ajan hyvinvointiaseman hoitajalle netissä? 

​Ajan voi varata esimerkiksi pieniin toimenpiteisiin, kuten lääkeinjektioon, korvahuuhteluun tai ompeleen poistoon. Ajanvaraus edellyttää kirjautumista Eksoten sähköiseen asiointiin.

 

Sähköiset palvelut

Kirjautumalla sähköiseen asiointiin voit esimerkiksi varata aikoja, tarkistaa omat ajanvarauksesi sekä viestiä turvallisesti Eksoten terveyspalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

 


​Muita palveluita hyvinvointiasemalla​

  • Järjestöt, yritykset ja viranomaistoimijat esittäytyvät kaikenikäisille erilaisissa tietoiltapäivissä, teematapahtumissa ja toimintaryhmissä. Seuraa ilmoittelua Hyvinvointiaseman ilmoitustaululla, Eksoten nettisivuilla ja sanomalehdissä.
  • Erilaisista hyvinvointia ja terveyttä tukevista ryhmistä tiedotetaan erikseen.
  • Hyvinvointiasemalla on tavattavissa myös liikkuvia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita.
  • Asiakastietokonetta voit käyttää sähköiseen asiointiin etenkin silloin, kun kotona ei ole tietokonetta tai haluat opastusta sähköisten palvelujen käyttöön.
  • Vertaisohjaajaksi? Lue lisää: Vertaisohjaajana hyvi​nvointiasemilla.pdf

 

​​Tarjoatko hyvinvointipalveluja Ruokolahdella?


  

​​Share