Työ Eksotessa

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​130 000 syytä herätä aamuisin


Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) perustettiin vuonna 2010. Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja niiden lähikunnissa; kuntayhtymään kuuluu 9 kuntaa. Alueella Etelä​-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Asukkaita on noin ​130 000.

Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5 000, ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Liity ammattitaitoiseen joukkoomme, ja seuraa aktiivisesti avoimia työpaikkojamme. Meillä on jatkuvasti kysyntää erilaisille osaajille.

Avoimet työpaikkamme löydät täältä (linkki avoimiin työpaikkoihin).

Pari uratarinaa meidän kertomana

Lue työntekijöiden tarinoita 

Toimiva arki 

Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Etelä-Karjalassa vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: asuntotilanne on hyvä ja asuinkustannukset maltillisia. Työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Linkki asuinympäristösivulleShare