Eksote työpaikkana

​​​​​​​​​​Eksote on Etelä-Karjalan suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 5000 henkilöä. Isona organisaationa pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja tuemme kouluttautumista. Toimipisteitä on koko Etelä-Karjalan alueella, aina avopalveluista ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin. Kehitämme myös jatkuvasti sähköisiä palveluita.
 
Toiminnassamme heijastuvat arvomme, joita ovat: 

  • Yhdessä asiakkaan kanssa
  • Halu ottaa vastuuta
  • Mutkaton vuorovaikutus
  • Rohkeus uudistua
    ​​

Tarvitsemme jatkuvasti monen alan asiantuntijoita erilaisiin ja eripituisiin työtehtäviin täydentämään osaavaa joukkoamme. Arvostamme sekä vastavalmistuneiden ennakkoluulotonta asennetta että kokeneiden asiantuntijoiden syvää osaamista.​ Teemme työtä ennakoivalla ja kuntouttavalla työotteella osana moniammatillista organisaatiota.

Panostamme osaamisen kehittämiseen muun muassa monipuolisella koulutustarjonnalla ja työnohjauksella. Kehitämme työhyvinvointia ja kannustamme henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan​.​​ Olemme savuton työpaikka.​

HR

HR vastaa keskitettyjen työnantajatehtävien sekä koulutus- ja työhyvinvointipalvelujen järjestämisestä. HR-tulosyksiköstä vastaa henkilöstöjohtaja Merja Hokkanen​.​

HR:n käyntiosoite:
Valto Käkelän katu 3, Toimistotalo Ruori
53130 Lappeenranta


 

Eksote kehittää

Kehitämme jatkuvasti uusia ja erilaisia tapoja toteuttaa sosiaali- ja terveyspalveluita. Panostamme yhteiseen kehittämiseen eri toimialoillamme. Annamme uusille työntekijöillemme ja harjoitteluun tuleville opiskelijoille sekä aikaa että opastusta. Meillä on tutkimusrahasto, jonk​a avulla kannustamme työntekijöitämme etenemään omassa tutkimustyössään.

Lue lisää Eksoten kehittämishankkeista, linkki sivuille
Lue lisää, mitä olemme saaneet aikaan, linkki sivulle

Olitko meillä töissä?

Kerro, mitä pidit Eksotesta työpaikkana:

Vastaa kyselyynShare