Hammashoitajan kesätyö ja opiskeluajan harjoittelu

 

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 130 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Kesätöissä (hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt) tehtävänäsi on työskennellä hammaslääkärin työparina.Opiskeluajan harjoittelussa pääset tutustumaan laajasti hammashoitajan tehtäviin. Annamme hyvän perehdytyksen ja tukenasi on kokeneita hoitajia.

Ilmoita hakemuksessasi ajankohta, jota hakemuksesi koskee. Lisäksi on hyvä kertoa, millä paikkakunnilla sinulla on mahdollisuus työskennellä. Seuraavan kesän kesätöitä koskevat valinnat pyrimme tekemään tammikuun loppuun mennessä.

Hakemuksesi tallennetaan rekrytointitietokantaamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Lisätietoja alueesta, kesätyömahdollisuuksista ja harjoitteluista antavat alueiden palveluesimiehet.

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

 Share