Hammaslääkärien kesätyö ja syventävä käytännön harjoittelu

​​

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 130 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Kesätyössä ja syventävässä harjoittelussa pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Tukenasi sinulla on nimetty vastuuohjaaja. Syventävässä harjoittelussa sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan myös erikoisalakohteisten tiimien työskentelyä ja anestesiahammashoitoa. Laaja-alaisessa työyhteisössä meillä on erikoishammaslääkärit parodontologian, endodontian, oikomishoidon ja terveydenhuollon aloilla.

Ilmoita hakemuksesi ajankohta, milloin pääsisit kesätöihin tai suorittamaan syventävää harjoittelua ja lisäksi paikkakunnat, joissa olisit valmis työskentelemään.

Hakemuksesi tallennetaan rekrytointitietokantaamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Lisätietoja alueesta, kesätyömahdollisuuksista ja syventävästä harjoitteluista antavat alueiden ylihammaslääkärit.

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

 Share