Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat

​​​​Eksote_laakarit_2016.jpg​​​​​​

​Eksote tarj​oaa hyvät mahdollisuudet kouluttautua monessa eri vaiheessa lääkärin uralla. Eksoten perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelut yhdistävässä organisaatiossa on erittäin hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kasvulle opiskelijasta mestariksi ja valmiin lääkärin erilaisille uravalinnoille. ​Monipuolisuudestaan huolimatta Eksote on sopivan kokoinen, jotta kollegat tulevat tutuiksi ​ja konsultaatiot onnistuvat helposti.

Uusi akuuttisairaalamme valmistui keväällä 2018. Tulevaisuudessa olemme yksi 12:sta laajan päivystyksen sairaalasta.​ Etelä-Karjalan keskussairaalassa on edustettuna kaikki monipuolisen keskussairaalan erikoisalat ja saatavilla on kaikki tärkeimmät tukipalvelut, muun muassa monipuoliset radiologiset ja laboratoriopalvelut, sekä kliinisfysiologiset ja neurofysiologiset tutkimusmahdollisuudet.

Eksote tarjoaa valmiille lääkäreille monenlaisia etuja joustavien työmahdollisuuksien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi. Paikallinen rekrytointisopimus takaa muun muassa hyvät koulutusmahdollisuudet ja sen, että Eksotessa työssä olevilla säilyvät lomaedut toimipaikkaa ja erikoisalaa vaihtaessa, myös erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä. Tuemme tutkimustyötä - meillä on henkilökunnan yliopistotasoisen tutkimuksen tukemiseksi on oma rahasto.  Tutkija saa seuraa ja tukea määräajoin kokoontuvasta tutkijaklubista​.​​

Perusopintojaksoja suorittavia lääketieteen opiskelijoita tulee terveysasemillemme kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Amanuensseja meillä on työssä jatkuvasti. Meillä voi erikoistua useimpiin erikoisaloihin sekä suorittaa YEK-vaiheen. 

Helsingin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden terveyskeskusjaksoja koordinoivat yliopistot. Etelä-Karjalan terveyskeskuksessa opiskelijat pääsevät tutustumaan toimintaan ja harjoittelemaan yliopiston ohjelmien mukaisesti.
 
Etelä-Karjalan keskussairaalassa lääketieteen opiskelijoiden perusopetuksessa mukana ovat keuhkosairauksien, lastentautien ja naistentautien klinikat.

Jos olet kiinnostunut suorittamaan YEK- ja/tai erikoistumispalvelusi meillä, ota yhteyttä, autamme suunnittelemaan sinulle sopivan kokonaisuuden. 

Amanuenssuurit ja ulkomaalaistaustaisten lääkäreiden harjoittelu


Meillä on jatkuvasti harjoittelussa myös ulkomaalaistaustaisia lääkäreitä. Jo ennen yhteydenottoa edellytämme hyvää suomenkieltä ja ammatillista osaamista, Valviran oikeaksi todistamia tutkintotodistuksia sekä virallista kielitodistusta.


Amanuenssipaikkoja voit kysyä suoraan erikoisalojen ylilääkäreiltä ja yleislääketieteen osalta terveyskeskuksen ylilääkäreiltä.
 
Lisätietoa lääkärin ammattioikeuksista löydät Valviran verkkosivuilta. Tietoa EU- ja ETA-maiden ulkopuolella koulutetuille lääkäreille löytyy myös Valviran verkkosivuilta.


Lääkärirekrytointi


Lääkärin työstä ja erikoissairaanhoidon eri osa-alueista kiinnostuneet voivat ottaa suoraan yhteyttä ko. alan ylilääkäriin. ​Sairaalapalveluiden alueen yhteyshenkilö on ​johtajaylilääkäri Tarja Nylund, puh. 040 127 4200, tarja.nylund@eksote.fi.

Perusterveydenhuollon työpaikoista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan eri toimialueiden ylilääkäreihin. ​​Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Johanna Tulonen-Tapio, puh. 044 791 5946, johanna.tulonen-tapio@eksote.fi​.Share