Harjoittelupaikan varaaminen ja peruminen

 

Huom! Eksote keskeyttää opiskelijoiden harjoittelut (20.3.2020)

Vierailut Eksoten sairaaloihin ja yksiköihin kielletään koronaviruksen vuoksi, jonka johdosta myös opiskelijoiden harjoittelut on päätetty keskeyttää välittömästi.

Harjoitteluiden keskeytys koskee sekä harjoittelussa parhaillaan olevia opiskelijoita että harjoittelunsa myöhemmin aloittavia opiskelijoita.

........................................................................................................................................

AMK-opiskelijat

Eksoten harjoittelupaikat varataan Jobiili-järjestelmän kautta. Lue harjoittelupaikkailmoitus huolellisesti ennen paikan varaamista. Huomioithan, että osa paikoista saattaa olla varattuna vain loppuvaiheen opiskelijoille tai opiskelija haastatellaan ennen harjoittelun aloittamista. Pidä CV:si myös ajan tasalla siten, että CV:stä löytyvät harjoittelun alustavat tavoitteet ja ohjaavan opettajan nimi.

Ammattiopiston opiskelijat

Ammattiopisto Sampon harjoittelupaikkoja koordinoiva opettaja varaa paikat yksiköistä.

Muiden ammattiopistojen opiskelijat voivat olla suoraan yhteydessä yksikön esimieheen harjoittelupaikan varaamiseksi.

Jos oppilaitoksesi on jokin muu kuin Saimaan ammattikorkeakoulu tai ammattiopisto Sampo, tarkista, että oppilaitoksellasi on voimassaoleva koulutusyhteistyösopimus Eksoten kanssa.

Voit tutustua ennen harjoittelupaikan varaamista Eksoten eri yksiköiden toimintaan harjoittelupaikkojen esitteiden avulla.

Jos harjoittelusi peruuntuu, ilmoita siitä hyvissä ajoin puhelimitse tai sähköpostilla yksikön opiskelijavastaavalle.

 

 



Share