Koronarokotuksiin liittyvät Eksoten yhteystiedot


​​(Päivitetty 22.4.2021)

Rokotamme kaikilla Eksoten alueen paikkakunnilla. Rokotuspaikkojen listan ja osoitteet löydät Missä koronarokotuksia järjestetään? -sivulta​.

Ajan koronarokotukseen voit varata Eksoten asiointipalvelusta, mikäli kuulut ryhmään, joille rokotteita tällä hetkellä tarjotaan. Siirry Eksoten asiointipalveluun. 

Roko​tusneuvonnan puhelinpalvelu


Eksoten koronarokotusneuvonta ja -ajanvaraus puhelin palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–16 numerossa 05 352 2355. Neuvontanumerosta saat yleistä neuvontaa Eksoten alueen koronarokotuksista.

Mikäli kuulut ryhmään, jolle rokotteita tällä hetkellä tarjotaan, eikä ajanvaraus sähköisen asioinnin kautta ole mahdollista, voit varata rokotusajan puhelinpalvelusta. Rokotusajan voi varata myös läheisen puolesta, mikäli hoitaa hänen asioitaan. 

Jos ajanvarausjärjestelmässä ei ole näkyvillä varattavia aikoja, rokotteita ei ole vapaana. Myöskään puhelinpalvelusta ei tällöin voi varata aikaa. Suosittelemme yrittämään myöhemmin uudelleen, sillä uusia aikoja asiointipalveluun avataan viikoittain.

Eksoten ajanvarauspuhelimiin soittaminen ja jonottaminen on maksullista. Hinta riippuu soittajan puhelinliittymästä. Matkapuh​elimesta maksu on keskimäärin 7-10 snt/min.

​​Share