Stella toimittaa Eksoten turvapuhelinpalvelut vuoden 2016 alusta lähtien

Julkaistu: 8.2.2016 11:45
Päivitetty: 29.9.2017 13:35

KL-Kuntahankinnat on kilpailuttanut turvapuhelinpalvelut valtakunnallisesti ja kilpailutuksen voitti Stella Kotipalvelut Oy. Eksote on mukana yhteishankinnassa.

Turvapuhelinpalveluiden siirto Stellalle tehdään kevään aikana vaiheittain. Turvapuhelinpalveluiden asiakkaiden kannalta siirto tehdään helpoksi ja turva-auttamiskäyntejä vaarantamatta.
 
Osassa Etelä-Karjalaa turvapuhelinpalvelun muutos on voitu toteuttaa tekemällä järjestelyitä palvelua aikaisemmin tuottaneen toimijan kanssa, jolloin asiakkaalle näkyvät muutokset ovat jääneet vähäisiksi. Osalle asiakkaista muutos on suurempi, koska turvapuhelimet joudutaan vaihtamaan Stellan toimittamiin ratkaisuihin. Tällöin Eksoten turva-auttajapalvelun piirissä olevaan asiakkaaseen on oltu yhteydessä uuden turvapuhelimen toimittamisen johdosta.
 
Jatkossa Eksoten turva-auttajat tekevät turva-auttajakäynnit Kuntahankintojen kanssa allekirjoitetun sopimuksen mukaisesti. Kevään 2016 siirtymävaiheen aikana Eksoten turva-auttajat kuitenkin palvelevat myös alueen aikaisempien turvapuhelintoimijoiden asiakkaita. Näin jokaiselle turvapuhelinpalvelun asiakkaalle taataan tarpeeksi aikaa tehdä päätös siitä, haluaako hän siirtyä Eksoten sopimustoimittajan Stellan palveluiden piiriin vai jatkaa aiemman toimittajan asiakkaana.
 

Lisätietoja:
Stella Kotipalvelut OyShare