Timo Suhola valittiin edustajaksi Etelä-Suomen aluehallintoviraston monialaiseen hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöryhmään

Julkaistu: 26.1.2017 14:20
Päivitetty: 26.1.2017 14:47

​Etelä-Suomen aluehallintovirasto nimesi Eksoten projektipäällikkö Timo Suholan edustajaksi monialaiseen hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöryhmään (2017–2018). Suholalla on pitkä kokemus lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvästä työstä. Tuore väitöskirja tarkastettiin tammikuun puolivälissä.

Projektipäällikkö Timo Suhola nimettiin Eksoten edustajaksi Etelä-Suomen aluehallintoviraston monialaiseen hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöryhmään. Ryhmän tavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja omien voimavarojen vahvistuminen sekä poikkihallinnollisen yhteistyön kehittäminen.

Ryhmä toteuttaa Etelä-Suomen aluehallintoviraston strategista toimintasuunnitelmaa muun muassa antamalla lapsivaikutusten arviointisuosituksia ja seuraamalla niiden toteutumista. Lisäksi ryhmä tuottaa alueellista tutkimustietoa aluehallinnon uudistuksen ja tutkimus- ja selvityshankkeiden toteuttamiseksi. Ryhmä järjestää aihepiiriin liittyviä koulutuksia ja tilaisuuksia lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja monialaisen yhteistyön vahvistamiseksi. Lisäksi tehtävänä on seurata ja arvioida peruspalvelujen suositusten alueellista toteutumista. Hyvinvoinnin edistämisen monialainen yhteistyöryhmä toimii vuorovaikutuksessa Nuorisotakuun sekä lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman (LAPE) kanssa.

Suhola (FT, PsM) tuo ryhmään Etelä-Karjalan maakunnallisen näkymän ja tarpeiden lisäksi oman ammatillisen asiantuntemuksensa. Ohjaamo-kehittäjäkoordinaattorina työskentelevä Suhola on toiminut Eksotessa vuodesta 2009. Aiempiin vastuisiin Eksotessa ovat kuuluneet muun muassa johtavan koulupsykologin ja opiskeluhuollon palvelutuotannosta vastaavan palveluesimiehen tehtävät. Suholan tuore tuotantotalouden tutkimusalaan kuuluva väitöskirja "Asiakaslähtöisyys ja monialainen yhteistyö oppilashuollossa: oppilashuoltoprosessi systeemisenä palvelukokonaisuutena” tarkastettiin 13.1.2017.Share