Eksoten avoin yleisöluento 11.2.: Toimintakykyisenä kotona

Julkaistu: 4.2.2019 14:20
Päivitetty: 4.2.2019 14:28

Eksoten yleisöluentoillassa Kehruuhuoneella Lappeenrannassa maanantaina 11.2. kello 18 alkaen aiheena on vanheneminen, ikäihmisten toimintakyky ja palvelut. Illassa luennoi tutkimusproferssori Harriet-Finne Soveri THL:stä. Soveri on ikäihmisten asioissa arvostettu asiantuntija ja kysytty puhuja Suomessa. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen. Tilaisuutta voi seurata myös netissä.

Mitä on hyvä vanheneminen? Miten pysyä toimintakykyisenä ja asua kotona mahdollisimman pitkään? Minkälaisia palveluja Eksote tarjoaa ikääntyvälle?

Illassa luennoi geriatri, ylilääkäri, tutkimusprofessori, Harriet Finne-Soveri, THL. Tilaisuuden avaa Eksoten kehitysjohtaja Merja Tepponen. Mukana ovat myös kuntoutusjohtaja Markku Hupli, hoivajohtaja Taina Jaako ja geriatri Laura Majander Eksotesta. Luentojen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös kotoa tietokoneen välityksellä. Linkki löytyy ennen tapahtumaa Eksoten verkkosivuilta www.eksote.fi.Share