Eksoten hammashoito aloittaa tekstiviestimuistutuspalvelun tammikuussa

Julkaistu: 7.1.2019 8:00
Päivitetty: 7.1.2019 12:55
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) suun terveydenhuollon asiakkaita aletaan muistuttaa varatusta ajasta tekstiviestillä. Hammashoito ottaa käyttöönsä asiakkaalle maksuttoman tekstiviestimuistutuspalvelun 14.1.2019 alkaen.

Vastaanottoajasta lähetetään tekstiviestimuistutus edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Viestissä näkyvät vastaanottoaika ja vastaanottopaikan tiedot. Viestiin ei voi vastata takaisin. Muistutusviestiä ei lähetetä hammashoidon päivystykseen varatuista ajoista, hammashoidon Mallu-autoon varatuista ajoista, eikä tämän kevään 8. luokan oppilaiden hammastarkastusajoista Lappeenrannassa ja Imatralla (suu kerralla kuntoon – malli).

Myös lapselle varatusta ajasta tulee tekstiviestimuistutus. Muistutusviesti tulee potilastietojärjestelmään merkittyyn matkapuhelinnumeroon, joten viesti voi tulla esimerkiksi lapsen huoltajalle. Muistutusviestin saapumatta jääminen ei ole peruste jättää hoitoaikaa käyttämättä. Muistutus- sekä tekstiviestiluvan voi antaa aikaa varatessa tai asioidessa terveyspalveluissa.

Kiireettömät muutokset varattuun vastaanottoaikaan voi tehdä soittamalla hammashoidon ajanvaraukseen puh. 05 352 7059 arkisin klo 10 jälkeen. Kiireellistä hammashoitoa ja ajansiirtoa tarvitsevia palvellaan klo 8–10. Osa hammashoidon ajoista on siirrettävissä myös netissä Eksoten asiointipalvelussa. 

Kiireellisen hammashoitoon pääsyohjeet: www.eksote.fi >terveyspalvelut> hammashoito>päivystys.​
  Share