Taksi Helsinki valittiin Eksoten kiireettömien henkilökuljetusten välityspalvelun tuottajaksi

Julkaistu: 25.2.2019 12:00
Päivitetty: 25.2.2019 11:16

Taksi Helsinki Oy voitti Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) kiireettömien henkilökuljetusten välityspalvelun hankintakilpailutuksen, joka tehtiin avoimella hankintamenettelyllä. Eksote kiittää tarjoajia osallistumisesta hankintakilpailutukseen. Kaikkiaan Eksote sai viisi tarjousta. Muut hankintakilpailutukseen osallistuneet yritykset olivat FCG Smart Transportation Oy, Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy, Suomen Kuntalogistiikka Oy ja Taksi Saimaa Oy. 

Välityspalvelussa palveluntuottaja välittää Eksoten ja sen asiakkaiden tilaamat kuljetukset kuljetuspalvelutuottajille. Hankinnan tarkoituksena on turvata lakisääteiset, kohtuulliset kuljetuspalvelut henkilöille, jotka eivät voi käyttää yleisiä joukkoliikennevälineitä.

Eksoten tavoitteena on, että palvelu alkaa 1.7.2019. Eksote tiedottaa asiasta tarkemmin, kun tarvittavat järjestelyt on saatu päätökseen. 
 
Tällä hetkellä Eksoten kiireettömien kuljetuspalvelujen hankintaan on hyväksytty jo 76 taksiyritystä. Määrä on reilusti suurempi kuin edellisellä kerralla. Määrä tullee vielä nousemaan, kunhan kaikki osallistumishakemukset on saatu käsiteltyä. Eksote kiittää kaikkia osallistumishakemuksen tehneitä runsaasta osanotosta. 
 
Tarjouspyyntö välityspalvelusta julkaistiin 11.1.2019 ja tarjoukset tuli tehdä 7.2.2019 klo 12 mennessä. Hankintapäätös tehtiin 21.2.2019.
Share