Eksoten henkilökuntaa on ilahdutettu maistuvilla lahjoituksilla

Julkaistu: 17.4.2020 17:00
Päivitetty: 17.4.2020 17:02

Huhtikuun aikana Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) henkilökuntaa on huomioitu hyvän mielen lahjoituksilla. 

Lahjoittajat ovat halunneet osoittaa arvostustaan koronan etulinjassa työskenteleville eksotelaisille. Työpäivää on piristetty taukoeväillä (Avot Sie ja Kekäle), energiajuomalla (Red Bull), mehuilla (Jungle Juice Bar), suklaalla (Foodin Oy), pakastekuivatuilla marjoilla (Kaskein Marja Oy) ja kahveilla (Makea Coffee ja Lehmus Roastery). 

– Olemme kaikista saamistamme lahjoituksista todella iloisia ja vaikuttuneita. Koronatilanne on vaatinut sopeutumiskykyä, venymistä ja uusien toimintatapojen nopeaa haltuunottoa laajalla rintamalla. Välittäminen on hyvin tärkeää, ja juuri nyt sen osoitukset tuntuvat henkilöstössämme erityisen hyvältä, kiittelee viestintäjohtajan sijainen ja lahjoituksia koordinoiva Heini Hyvärinen.

Eksotessa lahjoituksia on pyritty koordinoimaan eri puolille organisaatiota, jotta poikkeusoloissa työskentelevät sote-ammattilaiset tulisivat mahdollisimman hyvin huomioiduiksi. Lahjoituksia on tulossa myös kotihoidossa työskenteleville.

Tähän mennessä lahjoituksia on toimitettu muun muassa Etelä-Karjalan keskussairaalan eri osastoille, päivystykseen, ensihoitoon, infektiovastaanotoille, laboratoriokeskukseen, vammaispalveluihin, Aikuisten keskuksiin, Lasten ja nuorten taloihin, sosiaalipäivystykseen, neuvolapalveluihin, mielenterveys- ja päihdepalveluihin, mielenterveys- ja päihdevastaanotoille, logistiikkayksikköön, raja-asemilla työskenteleville suuhygienisteille, koronaresurssitoimistolle, kenttäjohdolle, puhelinvaihteeseen ja kirjaamoon.

Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille!​


Share