Korvenkylän neuvolapalvelut siirtyvät 1.4. Imatralle ja Joutsenoon

Julkaistu: 16.3.2020 11:00
Päivitetty: 16.3.2020 11:11
​Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) järjestämä Korvenkylän neuvolatoiminta siirtyy Imatralle ja Joutsenon keskustaajaman neuvolaan 1.4.2020. Siirron myötä asiakkaiden palvelutarjonta laajenee.

Korvenkylän neuvolan asiakkaita palvellaan huhtikuun alusta alkaen Joutsenon keskustaajaman neuvolassa (Kesolantie 4) tai Imatran neuvolassa (Napinkuja 3 C 2). Sekä Joutsenossa että Imatralla ajanvarausaikoja voidaan Korvenkylän neuvolan asiakkaille tarjota laajemmin viikon jokaiselle arkipäivälle. Myös lääkäripalveluiden, perhesuunnittelu- ja iltavastaanottoaikojen saanti paranee. Lisäksi ryhmätoimintaa on saatavilla paremmin.

Toiminnan muutoksen mahdollisista vaikutuksista tehtiin kysely Korvenkylän neuvolapalveluiden käyttäjille tammikuussa 2020. Toiminnan muuttuessa Korvenkylän lähipalvelut siirtyvät kauemmas, mutta palveluiden saatavuus vastaa Etelä-Karjalan muiden lapsiperheiden neuvolapalveluiden saatavuutta. Hyötyinä asiakkaat kokevat, että Imatran tai Joutsenon keskustaajaman neuvoloissa palvelutarjonta on laajempaa ja monipuolisempaa. Lisäksi isommissa toimipisteissä palvelua pystytään tarjoamaan kustannustehokkaammin.
Lisätietoja: Palveluesimies Anu Koponen, puh. 040 715 9476, anu.koponen@eksote.fiShare