Tervetuloa Eksoten ja soteyrittäjien teams-palaveriin ke 29.4. klo 14.30–16.30

Julkaistu: 23.4.2020 9:35
Päivitetty: 23.4.2020 9:35


Lappeenrannan ja Imatran kaupungit yhdessä Eksoten, Socomin ja Etelä-Karjalan yrittäjien kanssa järjestävät ajankohtaisen keskustelutilaisuuden koronatilanteesta ja sen vaikutuksista Eksoten ja sotealan yrittäjien toimintaympäristöön, yhteistyön kehittämiseen ja kanaviin.

Etätilaisuudessa tilaisuuden avaa Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva, Eksoten toimitusjohtaja Timo Saksela kertoo Eksoten tilanteessa ja yhteistyöstä yrittäjien kanssa. Helena Puolakka kertoo Socomin mahdollisuuksista tukea soteyrityksiä poikkeavan tilanteen aikana. Tilaisuudessa on myös lyhyet puheenvuorot yrityspalveluiden edustajilta Lappeenrannasta Pirjo Kuuluvaiselta ja Imatralta Miia Ruohiolta mitä tukimuotoja on saatavilla tällä hetkellä korona-häiriötilaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lopuksi kuulemme Jami Holtarilta Etelä-Karjalan Yrittäjien terveiset sekä tietoa "sotenyrkin" toiminnasta. 

Tilaisuus on suunnattu soteyrittäjille, on avoin ja maksuton. Pyydämme tilaisuuden onnistumiseksi ennakkoon kysymykset, näin voimme varmistaa, että linjoilla on asiantuntijoita, jotka vastaavat kysymyksiin alustajien lisäksi.

Ilmoittautuminen ja kysymykset (lomakkeen lisätietokenttään) viimeistään 27.4.2020.
Mikäli ilmoittautumislinkki ei toimi, kokeile toista selainta.https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/TervetuloaEksotenJaYrittajienTeamspalaveriin/ 

Teams-kokouslinkki toimitetaan ennen kokousta ilmoittautuneille sähköpostitse.​ Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Eksoten, kaupunkien, Socomin, yrityspalveluiden ja Etelä-Karjalan yrittäjien kanssa.Share