Kulttuuri kuuluu kaikille − kutsumme Kaikukortin käytön maakunnalliseen laajentamiseen tähtäävän työpajaan 15.6.

Julkaistu: 5.6.2018 9:00
Päivitetty: 5.6.2018 8:50

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kutsuu maakunnan kulttuuritoimijoita, viranhaltijoita sekä urheiluseurojen edustajia työpajaan, joka tähtää Kaikukortin käytön laajentamiseen koko Etelä-Karjalan maakuntaan. Kaikukortti edistää kulttuurin saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Työpaja pidetään Lappeenrannassa perjantaina 15.6. kello 13 toimistotalo Ruorin auditorio 2:ssa, osoite Valto Käkelän katu 3.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukortilla voi tällä hetkellä hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, urheilutapahtumiin, tanssiesityksiin tai teatteriin Lappeenrannan alueella. 

Kaikukortti luo uudenlaisia kumppanuuksia ja rakenteita kulttuuri-, urheilu- ja sote-alan välille. Kulttuuri- ja urheilutoimijoille Kaikukortti on keino tavoittaa uusia yleisöjä ja madaltaa osallistumisen kynnystä. Sosiaali- ja terveysalalle Kaikukortti on uusi ja helppokäyttöinen työkalu esimerkiksi sosiaaliseen kuntoutukseen.
Share