Avoin yleisöluento 14.11. - Tekonivelkirurgian uusia tuulia

Julkaistu: 7.11.2018 9:30
Päivitetty: 7.11.2018 9:33

Eksoten yleisöluentoillassa Kehruuhuoneella Lappeenrannassa teemana 14.11. on tekonivelkirurgia. Luennoitsijana on ylilääkäri, ortopedi Juha Kasurinen Etelä-Karjalan keskussairaalasta. Viime keväänä vastaava luento oli erittäin suosittu. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen. Tilaisuutta voi seurata myös netissä.

Miten tekonivelkirurgia on kehittynyt? Lonkan tai polven tekonivelleikkaus on tutkitusti merkittävää terveyshyötyä potilaalle tuottava kirurginen toimenpide. Etelä-Karjalan keskussairaalassa tehtiin viime vuonna yli 500 tekonivelleikkausta ja toimintaa kehitetään koko ajan, jotta potilaat pääsisivät mahdollisimman nopeasti toimenpiteeseen. 

Luennoitsijana on ortopedi ja operatiivisen toiminnan päällikkö, ylilääkäri Juha Kasurinen Etelä-Karjalan keskussairaalasta. Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä. Tilaisuuden videotallenne julkaistaan Eksoten verkkosivuilta www.eksote.fi tilaisuuden jälkeen.Share