Eksote kutsuu Lasten ja nuorten talojen asiakkaita Lappeenrannassa ja Imatralla ideoimaan tilojen viihtyisyyden parantamista

Julkaistu: 8.5.2018 10:00
Päivitetty: 8.5.2018 9:28

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) järjestää ideointi-illat yhdessä Lasten ja nuorten talon asiakkaiden kanssa 15.5. Lappeenrannassa ja 24.5. Imatralla. Tavoitteena on saada Lasten ja nuorten talon palveluita käyttävien lasten ja nuorten näkökulmia esille tilojen viihtyisyyden parantamiseen.  

Ideointi-illat pidetään Lappeenrannan Lasten ja nuorten talolla (Kasarmikatu 7) tiistaina 15.5. kello 17 ja Imatran Lasten ja nuorten talolla (Tainionkoskentie 14) torstaina 24.5. kello 17.   

Toimitiloja kierretään pienryhmissä paikalle tulleiden lasten ja nuorten kanssa ja esille tulleita ideoita​ ja ehdotuksia kootaan yhteen. Jatkotyöskentelyä toimitilojen viihtyisyyden parantamiseksi lähdetään toteuttamaan suunnitellusti iltojen aikana esille tulleiden ideoiden ja ehdotusten pohjalta.

Ideointi-illat toteutetaan yhdessä Lasten ja nuorten talojen henkilökunnan ja Jakkara-hankkeen toimijoiden kanssa. Jakkara-hanke käynnistyi Etelä-Karjalassa 1.2.2018. Sen tavoitteena on toteuttaa alueelle asiakaslähtöinen kulttuurihyvinvointisuunnitelma sekä vahvistaa taiteen ja kulttuurin paikkaa osaksi Eksoten ja kuntien rakenteita sekä alueellista hyvinvointityötä.

Share