Eksote kutsuu ideapajoihin Lasten ja nuorten talojen viihtyisyyden parantamiseksi Imatralle 14.8. ja Lappeenrantaan 22.8.

Julkaistu: 8.8.2018 9:00
Päivitetty: 8.8.2018 8:48

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) järjestää ideointi-illat yhdessä Lasten ja nuorten talon asiakkaiden kanssa 14.8. Imatralla ja 22.8. Lappeenrannassa. Tavoitteena on saada Lasten ja nuorten talon palveluja käyttävien lasten ja nuorten näkökulmia esille tilojen viihtyisyyden parantamiseksi.  

Ideointi-illat pidetään Imatran Lasten ja nuorten talolla (Tainionkoskentie 14) tiistaina 14.8. kello 16 ja Lappeenrannan Lasten ja nuorten talolla (Kasarmikatu 7) keskiviikkona 22.8. kello 16.​

Toimitiloja kierretään pienryhmissä lasten ja nuorten kanssa ja ideoita ja ehdotuksia kootaan yhteen. Jatkotyöskentelyä toimitilojen viihtyisyyden parantamiseksi lähdetään toteuttamaan suunnitellusti iltojen aikana esille tulleiden ideoiden ja ehdotusten pohjalta.

Ideointi-illat toteutetaan yhdessä Lasten ja nuorten talojen henkilökunnan, Lappeenrannan ja Imatran nuorisovaltuustojen sekä Jakkara-hankkeen toimijoiden kanssa. Jakkara-hanke käynnistyi Etelä-Karjalassa 1.2.2018. Sen tavoitteena on toteuttaa alueelle asiakaslähtöinen kulttuurihyvinvointisuunnitelma sekä vahvistaa taiteen ja kulttuurin paikkaa osaksi Eksoten ja kuntien rakenteita sekä alueellista hyvinvointityötä.Share